Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Finansministeriet departement søger nye kollegaer til arbejdsmarkedsområdet

Finansministeriet

Fuldtidsstilling

Har du ambitioner for dig selv og det danske samfund? Interesserer du dig for arbejdsmarkedsområdet? Så er en stilling i Finansministeriets kontor for arbejdsmarkedspolitik og overførsler måske noget for dig. 

Vi har to ledige stillinger i kontoret.  

Om Finansministeriet og kontoret

Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, og som sikrer fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor.  

Finansministeriets kontor for arbejdsmarkedspolitik og indkomstoverførsler (1.kontor) har ansvaret for opgaver inden for områderne arbejdsmarked, integration og indkomstoverførsler, herunder dagpenge, kontanthjælp, den aktive beskæftigelsespolitik, førtidspension, fleksjob og integrationsprogrammet. Opgaverne er alsidige og spænder fra minister- og regeringsbetjening til omfattende analyse- og udredningsarbejde, og vores hverdag byder derfor både på opgaver med korte frister og længerevarende projektarbejde. Kontoret analyserer og kommer med oplæg til konkret politikudvikling, herunder større reformer af bl.a. ydelsessystemet. Kontoret varetager desuden den udgiftspolitiske styring af beskæftigelsesområdet, herunder arbejdet med finansloven og analyser af udgiftsudviklingen på området.  

Om dig og de ledige stillinger 

Vi forventer, at du er uddannet samfundsvidenskabelig kandidat fx økonom, politolog, sociolog e.l. og lægger desuden vægt på, at du: 

• Har en stærk faglig profil  

• Er motiveret for at arbejde med tal og analyser 

• Har gode kommunikations- og samarbejdsevner 

• Tager ansvar, arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift i dine projekter 

• Er ambitiøs, målrettet og initiativrig og trives med en travl og afvekslende hverdag  

Vi lægger stor vægt på din faglige udvikling og derfor tilpasses opgaverne erfaringsniveau og uddannelsesbaggrund. Det er derfor ikke afgørende, om du er nyuddannet eller har erfaring fra tidligere. 


Om os

Vi tilbyder et job, hvor du sammen med engagerede og dygtige kolleger er med til at præge dine arbejdsopgaver i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne arbejdsområder, og hvor tempoet ind i mellem er rigtig højt 

Vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere ved bl.a. løbende at tilpasse ansvar og arbejdsopgaver med henblik på også at fremme videre karrieremuligheder for vores ansatte. Det kendetegner Finansministeriet, at medarbejderne er ambitiøse på egne og på samfundets vegne og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo med resultater, der har stor betydning for samfundsudviklingen.  


Ansættelsesvilkår
Du ansættes afhængig af erfaring som fuldmægtig eller konsulent efter overenskomsten for akademikere i staten med mulighed for individuel forhandling.

Yderligere oplysninger
Ved spørgsmål kan du kontakte kontorchef Martin Sonnefeld Jørgensen på tlf. 33 92 41 31 eller pr. mail msj@fm.dk 

Ansøgning
Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer (både for bachelor- og kandidatuddannelse) skal være modtaget via vores online rekrutteringssystem på www.fm.dk, under ”job”, senest 16. august 2017.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online