Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper

Flensby & Partners A/S

Har du lyst til at arbejde i et spændende og dynamisk konsulentmiljø?

Flensby & Partners arbejder med Executive Search og Organizational Excellence inden for en bred vifte af brancher og med såvel nationale som internationale kunder. Læs mere på www.flensby.com. Vi har domicil i henholdsvis Aarhus, København, Oslo og Stockholm.

Flensby & Partners udvider og vi søger i den forbindelse en dygtig og dedikeret studentermedhjælper med arbejdssted i København. Det primære ansvarsområde er opdatering af vores kandidatdatabase; alle kandidatemner skal i den forbindelse gennemgås og systemet skal opdateres grundigt med angivelse af uddannelse, geografisk område, funktion, stillingsbetegnelse mv. Derudover er der mulighed for andre arbejdsopgaver. Du bliver naturligvis sat grundigt ind i såvel system som rutiner i forbindelse med arbejdets udførelse.

Vi forestiller os, at du studerer på første år af din bachelor f.eks. på CBS, at du er god til at kommunikere og behersker skriftlig dansk perfekt samt har et højt niveau i engelsk. Du skal være fortrolig med MS Word og generelt have flair for IT.

Du sætter en ære i at løse dine opgaver med pertentlighed og omhu og har interesse for såvel erhvervslivet som samfundet generelt. Som person er du positiv, selvkørende, engageret, stabil og kvalitetsbevidst. 

Vi forestiller os, at du arbejder ca. 15-20 timer/ugentligt, fordelt på to dage om ugen, men er fleksible med tidspunktet i øvrigt blot det foregår i almindelig arbejdstid (kl. 8.00-17.00). Har du interesse heri, er du velkommen til at benytte kontorplads og pc til dine øvrige studieaktiviteter. 

Et spændende arbejdsmiljø med en stor berøringsflade. Vi arbejder professionelt med en formel tone udadtil, men indadtil er vi uhøjtidelige og lægger vægt på, at vi trives sammen. Vi har en god frokostordning, som du naturligvis også bliver en del af.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Jeanette Avnsbøl på tlf. 6155 0445.
Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at modtage en e-mail med din ansøgning, dit CV og en kopi af din karakteroversigt mærket ref. 4962 til post@flensby.com

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Flensby & Partners A/S

Geografi

Frederiksberg C

Ansøgningsfrist

20 oktober 2017

Søg jobbet

post@flensby.com