Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Dansk Erhvervs EU og Internationale afdeling søges

Dansk Erhverv

Stillingen ønskes besat den 1. november 2017.

Jobbet 

Du bliver en del af et engageret team, som arbejder for at fremme medlemsvirksomhedernes internationale interesser. Du får til opgave at varetage en række kommunikations- og administrative opgaver, som vil blive løst i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

Stillingen er rettet mod Dansk Erhvervs EU & Internationale afdeling, som varetager danske medlemsvirksomheders interesser i national, europæisk og international regi. Stillingen omfatter primært opgaver inden for Dansk Erhvervs internationale aktiviteter, men der vil også være en løbende kontakt med konsulenter på Dansk Erhvervs Bruxelles-kontor, hvorfor EU-relaterede arbejdsopgaver kan opstå.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af research, databehandling og handelsstatistik i relation til Dansk Erhvervs løbende markedsrapporter om enkeltlande samt forberedelse og eksekvering af internationale arrangementer på Børsen, udarbejdelse af det månedlige nyhedsbrev Internationalt Nyt, forberedelse af powerpoint-præsentationer og taleoplæg, hjemmesideredigering, rådgivning ved medlemshenvendelser samt andet ad hoc-arbejde. Du vil få stor indsigt i danske virksomheders markedsmuligheder og gennem involvering i opgaver på tværs af husets andre afdelinger blive bekendt med Dansk Erhverv som interesseorganisation.

Med i bagagen har du

  • en samfundsvidenskabelig eller økonomisk uddannelsesprofil f.eks. stud. pol., stud.scient.pol, stud.merc.pol, stud.jur. mm. Du har bestået første studieår og er måske halvvejs i dine studier. Du skal minimum have 2 år tilbage af din studietid

  • gerne erfaring fra tidligere studiejobs og lyst til at beskæftige dig med international økonomi og internationale relationer nu og i fremtiden

  • en evne til at kombinere analytiske evner med konkrete resultater  

  • gode formidlingsevner i både skrift og tale på såvel dansk som engelsk

  • solid erfaring med Microsoft Office; særligt Word og PowerPoint samt superbruger i Excel

  • evne til at foretage selvstændig behandling af økonomiske og statistiske data i Excel og formidle dem pædagogisk er vigtigt.

Som person er du stabil, grundig og kvalitetsbevidst. Du arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og er udadvendt. Det er desuden vigtigt, at du er fleksibel, serviceminded og i stand til at have mange bolde i luften.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage og du vil blive aflønnet efter almindelig studentertakst. Dansk Erhverv har hovedsæde i den historiske Børsbygning på Slotsholmen i centrum af København.

Godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Ansøgningen

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via vores hjemmeside https://www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger hurtigst muligt og senest fredag den 20. oktober 2017 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefkonsulent i EU og international afdeling Michael Bremerskov Jensen på tlf. 3374 6582 eller på mje@danskerhverv.dk.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Erhverv

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

20 oktober 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online