Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøs student til budget- og økonomiopgaver i Direktionssekretariatet

Sundhedsdatastyrelsen

Vil du være en del af Sundhedsdatastyrelsens Direktionssekretariat og bidrage til løsning af økonomiopgaver? Vi kan tilbyde en stilling som studentermedhjælper, som vil rumme løsning af både drifts- og udviklingsopgaver inden for et bredt økonomisk område. 

Om os 

I Sundhedsdatastyrelsen arbejder vi for et bedre sundhedsvæsen gennem øget brug af data og understøttende digitale løsninger. Som medarbejder i Sundhedsdatastyrelsen er du med til at skabe fundamentet for et stærkt dansk sundhedsvæsen. 

Sundhedsdatastyrelsen er en styrelse under Sundheds- og Ældreministeriets koncern med ca. 200 medarbejdere. Vi har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi har høje ambitioner for brugen af data og digitale løsninger i sundhedsvæsenet og arbejder løbende på at skabe gode og brugbare resultater, der også er holdbare på længere sigt. Vi har stort fokus på ledelse og udvikling af alle ansatte, så vores kompetencer kan komme i spil til gavn for det danske sundhedsvæsen. 

Dit arbejde 

Du bliver en del af økonomiteamet, der består af en chefkonsulent, en fuldmægtig og en student, hvor du skal bidrage til og understøtte løsningen af teamets opgaver. Derudover indebærer dine arbejdsopgaver: 

  • Budget og regnskab løbende månedlige opdateringer og opfølgning af styrelsens løn- og driftsbudgetter samt løbende regnskabsopgaver sammen med teamets øvrige medarbejdere, fx omposteringer, fakturaudstedelse og løbende regnskabskontrol.

  • Controlling løbende controlleropgave og dataudtræk af afdelingsbudgetter fx på forbrug af konsulenter i samarbejde med teamets medarbejdere.

  • Ad hoc opgaver inden for økonomområdet fx dataudtræk på forskellige områder og henvendelser fra Sundhedsdatastyrelsens medarbejdere.

Din uddannelse og personlige kvalifikationer 

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse fx stud.polit., stud.oecon., stud. scient.pol., stud.merc., eller lignende. Herudover forventer vi, at du: 

  • er analytisk stærk og har god talforståelse 

  • har erfaring og interesse for at arbejde med tal, databaser samt Excel 

  • er omhyggelig og præcis i dit arbejde 

  • kan holde mange bolde i luften på én gang 

  • kan samarbejde med såvel ledere som medarbejdere i løsning af dine opgaver 

Du er studerende på minimum 2. år af din uddannelse. Herudover er det en fordel, at du er dygtig til at formulere dig på skrift, kan arbejde selvstændigt, er udadvendt, systematisk og kan kommunikere klart og venligt med kollegaer og samarbejdspartnere. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende studenterstilling. 

Vi tilbyder 

  • Et job med kontaktflader til chefer og medarbejdere i hele Sundhedsdatastyrelsen 

  • Spændende og udviklende arbejdsopgaver på økonomiområdet, der vil give dig stor indsigt i økonomiområdet i en statslig styrelse.    

Om ansættelsen 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for studentermedhjælpere mellem Finansministeriet og HK. Vi forventer at du kan yde ca. 15 arbejdstimer om ugen - vi er fleksible i eksamensperioder. 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om jobbet ved at kontakte chefkonsulent Jacob Døjholt, tlf. 32 68 92 30.

Læs mere om Sundhedsdatastyrelsen på www.sundhedsdata.dk   

Er du interesseret?  

Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og et opdateret karakterudskrift. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43 eller 44.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Sundhedsdatastyrelsen

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 oktober 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online