Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Erhvervsministeriet søger studerende til analyser

Erhvervsministeriet

Er du en fagligt stærk økonomistuderende, og brænder du for økonomiske analyser? Har du interesse for virksomhedsdata, vækstanalyser og formidling af resultater? Så søg job i Erhvervsministeriets departement, Område 1: Vækst og konkurrenceevne. 

Om os 

I området for vækst og konkurrenceevne beskæftiger vi os med en bred vifte af opgaver inden for konkur-renceevne, produktivitet, digitalisering og samfundsøkonomi. Særlig fokus er på udarbejdelse af analyser knyttet til de danske vækstvilkår.  

Vi er et område med ca. 20 medarbejdere. Vi arbejder både med makrotal og registerdata på virksomhedsniveau, som vi bl.a. anvender til analyser af virksomhedernes produktivitet og investeringer. Vi har også ansvar for et antal årlige redegørelser, fx Redegørelse om vækst og konkurrenceevne og Redegørelse om Danmarks digitale vækst.  

Om jobbet 

Dine arbejdsopgaver kan fx bestå af dataudtræk og deskriptive analyser herunder udarbejdelse af ministeriets konjunkturnotitser, kodning i SAS og Stata til analyser i forbindelse med belysning af rammevilkårene i det danske erhvervsliv.  

Arbejdsopgaverne er udfordrende og alsidige. Med i bagagen får du erfaring med praktisk anvendelse af økonomisk teori og økonometri/statistik, indblik i den politiske proces, samt et godt springbræt til et fremtidigt job.  

Om dig

Du er stud.polit., stud.oecon. eller lignende. Vi lægger vægt på, at du har:  

• stærke faglige kompetencer  

• interesse i databehandling  

• gode evner til at formulere dig mundligt og skriftligt  

• initiativrig og lyst til at lære  

• gode samarbejdsevner  

Om ansættelsen 

Du vil blive ansat i henhold til overenskomst mellem HK–stat og Finansministeriet. Stillingen er på 15 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.  

Interesseret? 

Du kan læse mere om Erhvervsministeriet og send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.em.dk/job-og-karriere  

Din ansøgning med relevante bilag, herunder karakterudskrift og CV skal være modtaget senest søndag den 22. oktober 2017 kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter.  

Yderligere oplysninger 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chefkonsulent Dorte Høeg Koch på 91 33 71 12 eller fuldmægtig Christina Charis Godtfredsen på 91 33 71 22.  

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.  

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.  


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

22 oktober 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online