Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kreditmodeller

Nykredit

Brænder du for at arbejde med data, risikomodeller, analyser og risikostyring, og ønsker du at forbedre dine faglige og personlige kompetencer?

Du får varierende arbejdsopgaver inden for analyser og data

Du bliver en del af Kreditmodeller, som er en afdeling med store ambitioner og stort ansvar i Nykredit. Vi arbejder fokuseret og proaktivt med at understøtte Nykredit-koncernens mål ift. kunder, kreditprocesser og kapitaldækning. Som studentermedhjælper i Kreditmodeller kommer du til at arbejde med teori og praksis i relation til kreditmodeller. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • ansvar for dataudtræk og analyser i SAS
  • ansvar for vores løbende måneds- og kvartalsrapporter
  • at bistå analytikerne ved udviklingsprojekter
  • at udvikle og vedligeholde databaser i Oracle
  • forskellige ad hoc opgaver.

Du er analytisk orienteret og interesseret i programmering

Vi forestiller os, at du er i gang med 2. eller 3. år af en økonomisk eller matematisk bacheloruddannelse og har mindst har to års studier tilbage. Du har erfaring med og interesse for at arbejde analytisk med dine opgaver, du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er velformuleret. Du må meget gerne have programmeringserfaring med SAS, R eller Matlab–erfaring med andre programmeringssprog er også en fordel, fx .net og C#.

Du er omhyggelig, energisk og samarbejdsvillig 
Vi forventer, at du er grundig med dine arbejdsopgaver, arbejder struktureret og formår at have flere bolde i luften. Som person evner du både at arbejde fordybet alene og i samspil med andre. Det er vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. I arbejdet får du ansvar og har mulighed for at udvikle dig og udnytte dit potentiale. Arbejdstiden vil være op til 15 timer om ugen fordelt på 2 arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine studier og eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Kreditmodeller. Vi er 12 analytikere, der er ansvarlige for at udvikle og vedligeholde rating- og tabsmodeller til Nykredits risiko- og kapitalstyring. Kreditmodellers formål er at udvikle modeller og værktøjer, der kvantificerer og kommunikerer Nykredits kreditrisici, så forretningen bliver i stand til at træffe rentable beslutninger og understøtte Nykredits overordnede strategi.

Interesseret? Så søg jobbet online. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 oktober 2017

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Peter Zangenberg Hyllested, 44 55 20 25 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.