Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Asset Liability Management

Nykredit

Kunne du tænke dig et springbræt til din videre karriere, og har du lyst til at kombinere din teoretiske viden med praktisk anvendelse inden for de finansielle markeder, balancestyring og realkredit?

Indsigt i den finansielle verden
Vi søger en studentermedhjælper til teamet ALM (Asset Liability Management) i Nykredits Finansafdeling. Stillingen vil give dig erfaring, der er relevant i alle funktioner i den finansielle sektor.

I ALM har vi fokus på Nykredits balancesammensætning og -styring. Her får du solidt kendskab til den samlede balance samt til lov- og ratingkrav ift. likviditet og funding. Dine opgaver vil variere og typisk dække:

  • sammenligninger af Nykredit med peers i forhold til balance- og ratingnøgletal
  • vedligeholdelse af modeller ift. overvågning og fremskrivning af koncernens balance og kapitalallokering
  • udarbejdelse af analyser og rapporter vedr. Nykredits balance til brug for ledelsen.

I jobbet vil du samtidig indgå i en mindre gruppe af studenter, der dækker en række daglige opgaver og ad hoc-analyser for hele Finans.

Analytisk stærk med gode matematiske og finansieringsteoretiske evner
Du er i gang med en uddannelse med fokus på finans eller økonomi, fx HA, Polit. eller Oecon, og som vores nye student skal du have minimum 2 år tilbage af din uddannelse. Stillingen forudsætter, at du har interesse for de finansielle markeder og er fortrolig med programmer som Excel og eventuelt VBA. Du har en analytisk tilgang til dit arbejde og er ansvarsbevidst i din opgaveløsning. Du er dygtig til at formulere dig skriftligt og mundtligt. Derudover er det vigtigt, at du har mod på at kaste dig over forskellige arbejdsformer, ad hoc opgaver såvel som driftsopgaver.

Du er ambitiøs og har gode samarbejdsevner 
Som student i Finans får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Vi forventer, at du har ambitioner og vilje, der gør dig i stand til at udvikle dine faglige kompetencer til gavn for både Nykredit og din personlige karriere. Vi stiller høje krav til kvaliteten af dit arbejde og forventer, at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt, ligesom du er omhyggelig med dine arbejdsopgaver. Derudover er du struktureret og trives med at have flere bolde i luften.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt over 2-3 arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads 
Du bliver en del af en ambitiøs afdeling med omkring 50 kolleger. Finans har ansvaret for finansiering af koncernens realkreditudlån på mere end 1.000 mia. kr., investering og finansiering af obligationsbeholdningen på ca. 100 mia. kr., balance-, likviditets- og risikostyring samt udvikling og styring af forretningsprojekter.

Interesseret? Så søg jobbet online og vedhæft karakter fra tidligere og nuværende uddannelse. Vi holder løbende samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigt. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt chefanalytiker Johnny Byberg, 44 55 11 61, eller afdelingsdirektør Eva Maria Poulsen, 44 55 11 98.

Søg her

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 oktober 2017

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt chefanalytiker Johnny Byberg, 44 55 11 61, eller afdelingsdirektør Eva Maria Poulsen, 44 55 11 98.