Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering søger student med interesse for økonomistyring og tilskudsforvaltning

Beskæftigelsesministeriet

Vil du arbejde med økonomistyring og tilsyn af store puljebevillinger i et politisk miljø på beskæftigelsesområdet? Og har du lyst til at arbejde med udfordrende Excel opgaver? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Tilsyn og Kontrol.  

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Vær med til at styre store tilskudsbevillinger
I kontoret for Tilsyn og Kontrol er vi knap 30 medarbejdere. Vi arbejder med tilskudsforvaltning og en lang række tilsynsopgaver med administrationen af de meget store tilskud, som staten yder til a-kasser og kommuner som led i forvaltningen af den beskæftigelsespolitiske indsats.

Du bliver en del af puljeteamet, der varetager den overordnede økonomistyring af styrelsens mange puljebevillinger og tilsynet med bevillingernes anvendelse. Vi yder rådgivning og vejledning om god tilskudsforvaltning, herunder brug af styrelsens tilskudsadministrative system TAS. Samtidig er vi ansvarlig for en række opgaver i forbindelse med finansloven og satspuljen. I 2017 har teamet især fokus på øget prognosesikkerhed i økonomistyringen samt arbejdet med yderligere at strømline og effektivisere puljeadministrationen.

Du kommer til at deltage i teamets daglige arbejde, hvor vi lægger vægt på samarbejde og gensidig sparring. Arbejdet foregår i et tæt samarbejde med styrelsens øvrige kontorer og departementets økonomikontor.

Som student hos os vil dine primære arbejdsopgaver bestå i:

 • brugersupport på styrelsens tilskudsadministrative system TAS
 • at løse avancerede Excel opgaver, herunder udvikling af nye bevillings- og økonomistyringsmodeller
 • at medvirke i den løbende økonomiovervågning og regnskabsopfølgning
 • at medvirke i den månedlige økonomiske afrapportering til STARs direktion
 • at medvirke i en række ad hoc opgaver vedr. god tilskudsforvaltning.  

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • er studerende på en samfundsvidenskabeliguddannelse med vægt på økonomi
 • har en god forståelse for tal og lyst til at arbejde med økonomistyring og pulje- og tilskudsadministration
 • er bruger af Excel
 • er grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt
 • er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag
 • er god til at samarbejde
 • har gode skriftlige formuleringsevner

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt. 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. 

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ulrik Sørensen på tlf. nr. 7221 7726. 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte studentermedhjælper Emina Cilas i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5233. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning elektronisk via linket. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 25. oktober 2017.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Beskæftigelsesministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

25 oktober 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online