Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Fagligt stærk student til kontor for international økonomi

Finansministeriet

Vil du helt ind i det internationale økonomisk-politiske maskinrum og har du lyst til at være en del af et spændende og dynamisk miljø? Så kan du være den rigtige til jobbet som studentermedarbejder i Finansministeriets kontor for international økonomi (5. kontor).

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at bidrage til arbejdet med forberedelsen af Danmarks deltagelse i det internationale økonomiske og finansielle samarbejde, herunder især EU’s finansministermøder (ECOFIN).

Opgaverne vil omfatte bidrag til notater, lettere analyse- og skriveopgaver, samt indsamling, behandling og præsentation af informationer og tal. Samtidig skal du have mod på at påtage dig løbende ad hoc opgaver. Du skal have lyst til at fordybe dig i og arbejde med internationalt økonomisk og finansielt samarbejde, kunne lide at skrive og være god til talbehandling.

Du vil sammen med de to andre studenter i kontoret skulle dække alle ugens dage.

Vi lægger vægt på, at du:

• har stor interesse for international økonomi
• har stærke faglige og analytiske kompetencer
• har lyst til at lære
• har gode samarbejdsevner og er fleksibel
• er grundig og tager ansvar for dine opgaver.

Det er desuden en fordel, hvis du allerede har kendskab til det økonomiske samarbejde i EU, finansielle markeder og internationale makroøkonomiske forhold.

Vi forestiller os, at du er økonomistuderende (polit., oecon.) eller lign.

Om os
Kontoret varetager Finansministeriets opgaver i forbindelse med internationalt økonomisk samarbejde, herunder det økonomiske samarbejde i EU og den Internationale Valutafond (IMF), nordiske finansministermøder m.m. samt udarbejder analyser af internationale økonomiske forhold.

Du vil blive en del af et spændende og dynamisk miljø med udfordrende opgaver og en alsidig hverdag.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen i gennemsnit med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Michael Jørholm (mij@fm.dk, tlf. 50775664), specialkonsulent Daniel Elnegaard (del@fm.dk, tlf. 25439895) eller student Regitze Stentebjerg Hvam  (resth@fm.dk, tlf. 31515100).

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’.
Indsend senest 29. oktober 2017.

Finansministeriets departement opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 44-45.Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

29 oktober 2017

Søg jobbet

www.fm.dk