Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk stærke praktikanter til Strategy & Operations (Ørestad og Aarhus)

Rambøll Management Consulting

Synes du, at strategi, markedsanalyser eller procesoptimering i private og offentlige organisationer lyder spændende? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med anerkendte eksperter fra et af de førende konsulenthuse i Danmark? Så skal du måske være vores nye kollega. Der vil være mulighed for at gennemføre praktikforløbet på enten vores hovedkontor i Ørestaden eller i vores afdeling i Aarhus. Angiv venligst i din ansøgning, om du ønsker København eller Aarhus som arbejdssted. 

Stillingen
Et praktikforløb i Strategy & Operations indebærer en travl hverdag i et tværfagligt miljø, der vil give dig et solidt kendskab til rollen som konsulent samt en veludbygget værktøjskasse. Du vil som praktikant blive fagligt udfordret, og hvis du har det, der skal til, er der mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Du vil i løbet af din praktikperiode få indblik i alle dele af et projektforløb fra tilbudsskrivning til projekteksekveringen, og du vil blive tilknyttet et eller flere projektteams. Du vil i høj grad selv drive og facilitere dine egne workstreams, og gennem forløbet vil du få et stærkt indblik i en bred vifte af arbejdsopgaver, der bl.a. indeholder: 

 • Finansielle analyser og modellering
 • Markeds-, konkurrent- og økonomianalyser
 • Udvikling af business cases
 • Udarbejdelse af salgsoplæg, præsentationer og rapporter
 • Interviews med klienter og andre interessenter
 • Forberedelse, deltagelse og opfølgning på projekter, workshops, undervisning, møder mv.
 • Dataanalyse og research.

Vi lægger stor vægt på, at dine opgaver er varierende igennem forløbet. Du vil samtidig få en af vores erfarne konsulenter som mentor, der sammen med dig løbende vil følge op på din læringsproces gennem praktikforløbet, og sammen arbejder I på at finde de rette opgaver/projekter til netop dig.

Praktikperioden er fra 1. februar 2018 til og med 30. juni 2018 eller efter nærmere aftale. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af din praktik.

Din profil
Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på en stærk personlighed med drive, selvstændighed og modenhed samt faglige resultater, gode karakterer, din motivation for at søge stillingen og øvrige erfaringer og meritter. Herudover forventer vi, at

 • du er interesseret i strategi, forretningsudvikling, økonomi og effektivisering
 • du læser/skal til at læse en overbygning på en relevant videregående uddannelse (fx cand.polit. cand.merc., cand.oecon. eller lignende)
 • du er blandt de bedste på din årgang
 • du har relevant erhvervserfaring fra studiejobs eller praktik
 • du har flair for tal og stærke analytiske kompetencer
 • du er stærk i PowerPoint og Excel
 • du tænker strategisk og har et højt abstraktionsniveau og formår at sætte dig i kundens sted
 • du er stærk i skriftlig og mundtlig formidling på dansk og engelsk
 • du arbejder selvstændigt, men er samtidig en holdspiller.

Vi tilbyder
Strategy & Operations er en ung og dynamisk afdeling med højt drive og stærkt sammenhold, der sætter pris på at have det sjovt sammen både på og uden for arbejdspladsen. Du vil blive introduceret til afdelingen og dine arbejdsopgaver gennem et struktureret introforløb. Vi er bevidste om, at du som praktikant er her for at lære, og vi forsøger at sikre, at dit faglige udbytte bliver så stort som muligt. Du vil derudover indgå i et større praktikantteam på tværs af andre afdelinger i Rambøll Management Consulting.

Afdelingen Strategy & Operations består af mere end 80 managementkonsulenter. Vi har fokus på effektivisering og forretningsudvikling i bred forstand, herunder analyse af virksomhedsperformance, produktivitet, økonomi samt markeder og produkter til udvikling af forretningsstrategi. Vi arbejder med forskellige former for analyser og business cases, herunder organisations-, indkøbs- og effektiviseringsanalyser samt forretnings- og markedsmodelleringer. Vi hjælper virksomheder og offentlige instanser med at kortlægge strategiske udfordringer og muligheder samt med at realisere deres potentiale.

Interesseret? 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Philip Hansvig Hamm på pphh@ramboll.com eller telefon 51 61 18 47.

Du bedes uploade ansøgning, CV, karakterudskrift, mv. Vi ser frem til at høre fra dig senest 30oktober 2017.

Arbejdssted er enten Aarhus eller Ørestad. Angiv venligst i din ansøgning, om du ønsker at søge stillingen i Aarhus, Ørestad eller begge.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Rambøll Management Consulting

Geografi

København

Ansøgningsfrist

30 oktober 2017

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Philip Hansvig Hamm på pphh@ramboll.com eller telefon 51 61 18 47.