Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Landbrug

Nykredit

Har du lyst til at arbejde hos Danmarks største långiver til dansk landbrug, og vil du varetage opgaver, der er tæt knyttet til ledelsen?

Du bidrager til afdelingens succesI Landbrugsafdelingen er der fokus på at understøtte den daglige drift omkring Nykredits landbrugsportefølje og arbejdet med udvikling af Nykredits landbrugsforretning. Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med ledelsen og får et godt indblik i landbrugsforretningen. Dine primære opgaver bliver at:

  • udarbejde analyser af fx aktuel status på udvalgte områder eller konsekvenser af internt eller eksternt foreslåede tiltag
  • udarbejde rapporter med særlige landbrugsvinkler
  • udvikle værktøjer til brug i landbrugsforretningen
  • varetage forefaldende opgaver for landbrugsledelsen.

Du er analytisk og grundig i din opgaveløsningDu studerer på en videregående økonomisk uddannelse på 2.-3. år. Det er en fordel, hvis du har viden om og interesse for dansk landbrug. Du sikrer, at dine leverancer er af højeste kvalitet via dit kendskab til Excel og dine stærke analytiske evner. Det er en fordel, hvis du har gode IT-kompetencer og har let ved at sætte dig ind i nye IT-programmer. Du formulerer dig klart på skrift og går proaktivt og engageret til dine arbejdsopgaver.

Som person er du udadvendt og positivVi lægger vægt på, at du er ansvarlig, kvalitetsbevidst og har vist gode studiemæssige resultater. Det er en fordel, hvis du gennem tidligere stillinger eller foreningsarbejde har udvist gode koordinerings- og samarbejdsevner, da jobbet som studentermedhjælper indebærer et tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen.
Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen, hvor vi bestræber os på at være fleksible i forhold til
eksamensperioder og lignende.

Din arbejdspladsLandbrugsafdelingen er en stabsafdeling bestående af to jordbrugsøkonomer og to studerende, og vi arbejder tæt sammen med studentermedhjælperne i Retail Erhverv. Som en del af Retail Erhverv har Landbrugsafdelingen særlig fokus på at bidrage til optimal kundebetjening for Nykredits mange landbrugskunder. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med medarbejdere fra stabene på Kalvebod Brygge, og med medarbejdere som betjener landbrugskunder på centrene rundt i landet.


Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stilling, kontakt landbrugsdirektør Poul Erik Jørgensen, 44 55 14 30.


Ansøgningsfrist: 23. oktober 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

23 oktober 2017

Søg jobbet

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stilling, kontakt landbrugsdirektør Poul Erik Jørgensen, 44 55 14 30.