Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Nykredit IT, Capital Markets

Nykredit

Er du dygtig til IT? Brænder du for et udfordrende job, hvor du arbejder med alle de systemer, der understøtter værdipapirhandlen i Nykredit?

 
Dit kommende jobSom studentermedhjælper i IT Capital Markets bliver du en del af vores tekniske team, som proaktivt sikrer stabil drift og teknisk performance på servere og databaser, som anvendes til vores aktie-, valuta- og obligationssystemer. Vores it-platform består både af standardapplikationer og egenudviklede løsninger. Du indgår i et team, som er med til at optimere det tekniske samspil mellem de forskellige lag i den samlede arkitektur. 

   
Dine ansvarsområder
sammen med teamet er du med til at sikre, at hardware- og databaseplatforme fungerer optimalt i forhold til vores tradere og øvrige teams i IT Capital Markets. Du er selvkørende, kvalitetsbevidst og tager ansvar for teamets og egne opgaver.

   
Dine arbejdsopgaver vil variere, idet de afhænger af, hvor der er behov for fokus. Opgaverne vil bl.a. bestå af:

  • at hjælpe med at både produktions- og ikke-produktions miljøer kører samt være med til at sikre stabilitet og teknisk performance på netværk, servere og databaser
  • at hjælpe ved opgraderinger
  • bestilling, test og implementering af nye softwarepakker
  • teknisk support, herunder teknisk kontakt til interne og eksterne leverandører
  • vedligeholdelse af dokumentation.

Du har erfaring med
Vi forstiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på universitetsniveau, hvor du er på min. 4. semester af din studietid som fx datalog eller IT-ingeniør. Du har opnået gode faglige resultater og er vant til at arbejde struktureret med opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde både i teamet og med andre samarbejdspartnere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Windows-operativsystemerne Windows 7 og Windows 10 samt Windows 2008 og 2012 servere. Kendskab til LINUX er ligeledes en fordel. Forståelse for datakommunikation og netværk, både hardware og software er ønskeligt.

   
Din nye arbejdsplads
IT Capital Markets er en del af Nykredit IT udvikling, hvor fokus er rettet mod at udvikle og vedligeholde egenudviklede systemer og sikre en problemfri integration til flere købesystemer som SimCorp Dimension, Summit, Ideas, Thomson Reuters, Bloomberg, Arcontec m.fl. Du bliver en del af et agilt team, der består af 5 fagligt stærke specialister. Vi får supportopgaver og udviklingsopgaver fra forretningen og andre agile teams, og vi løser opgaven i samarbejde med vore interessenter. Teamets ansvar er primært på de forretningskritiske standardsystemer, herunder handels- og informationssystemer. Teamet har mange skiftende opgaver, og arbejder meget agilt for at sikre, at dealernes systemer altid er kørende og opdateret på den nyeste version.


Interesseret? Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt Scrummaster Susanne Rye Møller på 44 55 20 19.

 

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

30 oktober 2017

Søg jobbet

Interesseret? Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt Scrummaster Susanne Rye Møller på 44 55 20 19.