Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til intern og ekstern kommunikation i Nykredit

Nykredit

Som studentermedhjælper i Kommunikation bliver du en del af et ambitiøst hold, der hver dag arbejder for at styrke Nykredits kommunikation, presse og public affairs. I jobbet får du konkret erfaring med interne og eksterne kommunikationsdiscipliner i en af landets største finansielle virksomheder.

Hvis du brænder for at lære en masse, har stærke kommunikative evner, flair for det digitale og altid stræber efter et højt fagligt niveau, så er du måske vores nye studentermedhjælper.

   

Dine arbejdsopgaver
I tæt samarbejde med vores anden studentermedhjælper skal du hjælpe kolleger i Kommunikation med forskellige drifts- og administrative opgaver samt være med til at drifte og udvikle vores digitale kommunikationskanaler – interne som eksterne.

Dine arbejdsopgaver består primært i at:

  • opdatere vores intranet og hjemmesider
  • drifte og udvikle vores ambassadørkorps på sociale medier
  • drifte og udvikle vores interne kommunikationskanaler
  • producere og samle indhold til vores interne kanaler, sociale medier og employee advocacy-platform Bello
  • indsamle og strukturere statistik fra vores forskellige kommunikationsplatforme
  • øvrige administrative ad hoc-opgaver.

Din profil
Studiejobbet giver dig masser af praktisk erfaring på CV’et, og vi sørger naturligvis for, at du får den træning og sparring, der skal til. Til gengæld regner vi med, at du kommer med en positiv indstilling og er klar på at løse store som små opgaver i afdelingen. Vores hverdag er travl, og derfor forventer vi også, at du tager ansvar for egne opgaver og løser dem med høj kvalitet.

Du kan skrive et godt og fejlfrit dansk, og du er vant til at arbejde med Office-pakken. Det er også et stort plus, hvis du har kendskab til SharePoint og erfaring med sociale medier, men det er ikke et krav.

Du læser på en relevant videregående kommunikationsuddannelse og har minimum et par år tilbage af dit studie. Arbejdstiden udgør ca. 15 timer om ugen, og vi tager selvfølgelig hensyn til dine eksamensperioder og lignende. 
 
Interesseret? Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt seniorkonsulent Maria la-Belle Maegaard, 31 65 89 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Tiltrædelse hurtigst muligt.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

30 oktober 2017

Søg jobbet

Interesseret? Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt seniorkonsulent Maria la-Belle Maegaard, 31 65 89 37.