Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger medarbejdere til Organisation og Ledelse

Økonomi og Indenrigsministeriet

Fuldtidsstilling

Har du lyst til at arbejde med fremsynede styringsmæssige og organisatoriske rammer? Og motiveres du af en flad struktur tæt på topledelsen med korte beslutningsgange, et stort ansvar og tværgående samarbejde? Så er et job i Organisation og Ledelse måske noget for dig. 

I Organisation og Ledelse er vi ca. 20 medarbejdere, der arbejder med økonomi, styring, HR og service. Vi har ansvaret for at rådgive og skabe effektive rammer, der understøtter departementets kerneopgaver. Vi er også ansvarlige for at styre og koordinere med ministerområdets institutioner, som er Danmarks Statistik, Ankestyrelsen, VIVE, De Økonomiske Råd, CPR og Benchmarkingenheden. 

Om stillingerne

De primære arbejdsopgaver omfatter en tovholderfunktion i forhold til en eller flere af institutionerne, herunder resultatplaner, økonomistyring og løbende tilsyn, bidrag til større regeringsinitiativer, understøtte organisatoriske ændringer, udarbejde analyser mv. Alt sammen i tæt dialog med de øvrige afdelinger i departementet og institutionerne. Du vil desuden løbende være i kontakt med andre ministerier.

Du vil komme til at arbejde indgående med centrale styringsmæssige og økonomiske processer og rammevilkår i departementet og på ministerområdet. Du vil endvidere få mulighed for at bevæge dig i krydsfeltet mellem økonomi, forretning og organisation. Du skal derfor sætte pris på at arbejde selvstændigt samtidig med, at du interagerer med mange forskellige aktører – ofte med modsatrettede interesser.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse (cand.polit./oecon., cand.scient.pol., cand.merc. el. lign.). Ansættelse som ved specialkonsulent forudsætter relevant erfaring. Kendskab til de statslige budget- og bevillingsregler er en fordel, men det er ikke en forudsætning.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er god til at strukturere processer og overholde tidsfrister
  • kan finde enkle og praktiske løsninger på komplekse problemer
  • er analytisk stærk og sikker i omgangen med tal
  • er præcis og velformuleret i tekst og tale
  • har gennemslagskraft og udviser empati og initiativ i samarbejdet med andre.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil efter en vurdering af kvalifikationer ske som fuldmægtig eller specialkonsulent efter AC-overenskomsten. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til kontorchef Mette Dige Rønholt på 50 77 56 63 eller mdr@oim.dk.

Sådan søger du

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk).

Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest onsdag den 15. november 2017 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler snarest efter ansøgningsfristen. 

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomi og Indenrigsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 november 2017

Søg jobbet

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til kontorchef Mette Dige Rønholt på 50 77 56 63 eller mdr@oim.dk.