Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til alsidige, administrative opgaver

Dansk Industri

Vil du være med til at sikre, at der er styr på vores mange administrative processer i Industrisamarbejdet, og vil du være med til at sikre, at vores administration over for medlemmerne og øvrige interessenter altid lever op til vores krav om høj kvalitet, så er det måske dig, vi leder efter som vores nye studentermedhjælper.

Om jobbet 
Dine opgaver vil primært omfatte kursusadministration og en lang række ad hoc opgaver, der udarbejdes og udvikles i samarbejde med enheden. Det vil f.eks. være dig, der sætter vores invitationer op og laver alt materiale klar til møder og konferencer.  

Du kommer til at være en del af Industrisamarbejdet i DI, som består af 12 medarbejdere. Industrisamarbejdet servicerer 1750 medlemsvirksomheder inden for fremstillingsindustri med rådgivning, netværk, konferencer, eksportaktiviteter og brancheanalyser.

Om dig
Du har som minimum gennemført andet år af din bacheloruddannelse og har lyst til at arbejde med administration, kommunikation og lign. Du er god til at få en masse fra hånden og sætter en dyd i at løse dine opgaver til tiden.   

Vi forventer, at du 

  • er struktureret og kvalitetsbevidst 
  • er selvstændig og initiativrig 
  • er god til at formulere og formidle budskaber 
  • trives med varierende opgave 
  • har lyst til at være en del af en holdindsats 
  • har kendskab til Office Pakken

Ansættelsesvilkår 
Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer i gennemsnit, som bliver tilrettelagt i samarbejde med dig. Der er mulighed for fleksibel arbejdstid i forhold til dit studie. Industrisamarbejdet i DI er beliggende i Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 Kbh. V.

Interesseret? 
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kommunikationskonsulent Marie Thorsø Kousgaard på 28307006 (ring eller sms) – Læs mere om os på isa.di.dk.

Send din ansøgning (max en side), CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest 20. november. Vi afholder samtaler umiddelbart efter fristen. Tiltrædelse snarest. 

Send ansøgning

Bemærk 
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet. 

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk. 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen. 

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for. 


DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. 

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling. 

Læs mere om DI: www.di.dk/job


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online