Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytiker til Venturekapital

Nordic Alpha Partners

Analytiker til venturefond

Nordic Alpha Partners er en ny dansk venturefond med fokus på virksomheder, der kan udnytte mulighederne i den digitale omstilling til at skabe globale vækst-virksomheder. Vi søger en analytiker, der kan hjælpe vores partnere med at identificere, analysere og vurdere mulige investeringskandidater, og som kan gennemføre analyser af de markedsmuligheder og udfordringer, som vores porteføljeselskaber står med.

Om jobbet

Som analytiker i Nordic Alpha Partners bliver dine opgaver

-  Gennem desk research og kontakter i markedet at identificere mulige investeringskandidater.

-  At foretage den indledende opsummering og vurdering af mulige investeringskandidater baseret på selskabernes forretningsplaner, møder og interviews.

-  At gennemføre analyser og due diligence af selskaber og forberede materiale til partnerkredsen som beslutningsgrundlag for mulige investeringer.

-  At foretage ad-hoc analyser (markedsstørrelser, konkurrentbillede, trends, etc.) i relation til eksisterende porteføljeselskaber.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse (cand.merc., cand.polit, cand.oceon eller eventuelt en teknisk kandidatgrad) eller står umiddelbart foran at færdiggøre din uddannelse. Vi forventer desuden, at du har:

  interesse for venture kapital

  god forståelse og interesse for analyse af selskabers forretningsmuligheder

  udpræget analytiske evner og fokus på kvalitet i arbejdet

  lyst og evne til at indgå i dialog med selskaber om mulighederne i deres forretning

  indgående kendskab til Excel og PowerPoint

  gode skriftlige dansk- og engelskkundskaber

  karakterer der placerer dig i den bedste del af din årgang

I stillingen som analytiker lægger vi vægt på, at du har en god forståelse for sammenhængen mellem data og forretningsmuligheder, og at du naturligt bidrager til den gode stemning og holdånd i teamet.

Vores hverdag er omskiftelig og ofte hektisk, så arbejdspres og deadlines kan variere betydeligt fra opgave til opgave, hvorfor det er afgørende, at du har en fleksibel indstilling.

Vi tilbyder

Nordic Alpha Partners er en nyetableret venturefond etableret af en række partnere med stor erfaring i udvikling i globale vækstvirksomheder. Vi er meget ambitiøse og forventer at alle bidrager til at skabe resultater ud over det sædvanlige. Omgangstonen er uhøjtidelig, og vi lægger vægt på, at alle bidrager med gode ideer og input af enhver art.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i et mindre team, med unikke muligheder for at lære om venturekapital, forretningsudvikling og mulighederne i den digitale omstilling / Industri 4.0

Om Nordic Alpha Partners

Nordic Alpha Partners er en ny dansk venturefond med fokus på virksomheder, der kan udnytte mulighederne i den digitale omstilling til at skabe globale vækstvirksomheder. Vi investerer i teknologivirksomheder, der er med til at skabe fundamentet for den digitale omstilling (Industri 4.0 teknologi), og i virksomheder, der udnytter mulighederne i den nye teknologi til at skabe billigere, bedre, mere intelligente og individuelt tilpassede produkter og løsninger.

Læs mere på www.napartners.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nordic Alpha Partners

Geografi

Hellerup

Ansøgningsfrist

15 november 2017

Søg jobbet

For yderligere oplysninger kontakt Managing Partner Ulrik Jørring på tlf. 40 80 48 74. Ansøgning, CV og relevante karakterudskrifter sendes til ulj@napartners.dk.