Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Private Equity Analyst

ALTOR EQUITY PARTNERS A/S

Om jobbet
Jobbet som Private Equity Analyst ved Altor Equity Partners giver dig mulighed for at blive en integreret del af et kompetent og ambitiøst team, som i Danmark består af 15 personer. Jobbet vil give dig en stejl læringskurve via eksponering til en bred vifte af arbejdsopgaver, som bl.a. inkluderer følgende:

  • Foretage research og evaluere potentielle investeringsmuligheder
  • Understøtte deal teams med analysearbejde i forbindelse med opkøb eller frasalg af virksomheder, hvor du vil deltage i møder med investeringsbanker, konsulenthuse og andre rådgivere
  • Udarbejdelse af værdiansættelser
  •  Regnskabsanalyser og kommercielle analyser såsom benchmarking og analyser af industri- og konkurrenceforhold

Din profil
Vi søger en 3. års bachelorstuderende i økonomi, business og/eller finans (fx HA Almen, HA Mat, IB eller Polit) eller en 1. års kandidatstuderende med fokus på finansiel analyse og regnskab (fx Cand.Merc. FIR, AEF, FIN, FSM, Cand.Polit eller Cand.Oecon). Igennem studiet har du opnået topkarakterer og har eventuelt erfaring fra andre studiejobs eller internships - ideelt set fra investment banking, management consulting eller lignende virksomheder. Herudover besidder du følgende egenskaber:

  • Du er grundig i dit arbejde, talstærk og har gode analytiske evner
  • Du har kommerciel forståelse og stor interesse for investering og udvikling af selskaber
  • Som person er du både proaktiv, selvdreven og en team player med gode kommunikationsevner
  • Kandidaterne, vi søger, er motiverede for at opleve private equity indefra og ønsker potentielt en karriere i investment banking eller management consulting efter endt studie

Vi tilbyder
En unik mulighed for at få indblik i både investeringsprocesser og aktivt ejerskab af mellemstore nordiske virksomheder på tværs af en lang række industrier. Arbejdsmiljøet er dynamisk, og du vil indgå i tæt samarbejde med et erfarent og kompetent team med international erfaring fra investment banking og management consulting. Du vil som udgangspunkt kunne forvente en arbejdstid på ca. 20 timer om ugen med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Kontakt
Er du interesseret, og passer du til profilen, så send din ansøgning, CV, karakterudskrift senest den 19. november 2017 til Oliver Hanquist oliver.hanquist@altor.com, som du i øvrigt er velkommen til at kontakte på tlf. 4014 1489, såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring jobbet. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da der vil blive afholdt interviews løbende.

Altor Equity Partners er med kontorer i Stockholm, København, Oslo og Helsinki eksklusiv investeringsrådgiver for Altor Fondene, som har et samlet kapitaltilsagn på over DKK 40 milliarder. Blandt investorerne i Altor er ledende nordiske og internationale institutioner.
Altor har siden 2003 foretaget over 45 investeringer i Norden og gennemført yderligere over 60 tilkøb til disse porteføljeselskaber. I Danmark har Altor på nuværende tidspunkt investeret i Wrist Ship Supply, Tresu, Haarslev Industries, Norican Group samt Hamlet Protein. Se www.altor.com for yderligere information.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

ALTOR EQUITY PARTNERS A/S

Geografi

Købehavn K

Ansøgningsfrist

30 november 2017

Søg jobbet

oliver.hanquist@altor.com