Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøs Studentermedhjælper til regnskabsafdelingen i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

Brænder du for regnskaber og økonomiprocesser, og har du lyst til at arbejde med statsligt regnskab? Vejdirektoratet søger en studentermedhjælper til controlling af Vejdirektoratets regnskab.

Du får den nødvendige introduktion til opgaverne, men vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, da opgaverne kommer med et stort ansvar.

Dine opgaver:
Du bliver en del af Vejdirektoratets Regnskabsafdeling på 16 medarbejdere. Du kommer til at arbejde med stort set alle discipliner inden for den finansielle controlling. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: 

  • Controlling af periode- og årsregnskaber 

  • Afstemning og opfølgning på balanceposter 

  • Moms og afgifter 

  • Ad hoc opgaver i regnskabsafdelingen, såsom journalisering m.m. 

Din profil:

Du er formentlig i gang med en Cand.Merc.Aud/Cand.Merc. eller lignende uddannelse.

Du er nem at arbejde sammen med, og du går til opgaverne med godt humør. Gode Excel kompetencer og generel systemforståelse samt erfaring fra en tilsvarende stilling er absolut en fordel.

Om os:
Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge, drive og vedligeholde statsvejnettet, som består af motorveje, en række hovedlandeveje og mange af landets broer i alt cirka 3.800 km vej. Trafikken på statsvejene er stigende og der er efterspørgsel på udbygning af vejinfrastrukturen. Samtidig er Vejdirektoratets økonomiske rammer de kommende år stramme.

Regnskabsafdelingen, som er en del af Økonomiområdet, spiller en nøglerolle i at sikre, at Vejdirektoratets regnskab er retvisende.

Økonomiområdet består af ca. 50 medarbejdere som ud over Regnskabsafdelingen består af afdelingen for Virksomhedsstyring samt Budgetafdelingen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Den ugentlige arbejdstid forventes at være mellem 15 20 timer, med mulighed for at aftale variation tilpasset studiet. Ansættelsen er tidsbegrænset til 1 år og sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Regnskabsafdelingen, hvor du ansættes i Økonomiområdet på adressen Niels Juels Gade 13, 1022 København K.

Den 1. november 2018 flytter Vejdirektoratets kontor i København til Kalvebod Brygge.

Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Claus P. Hansen på telefon 3137 3998 og/eller clah@vd.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest søndag den 19. november 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og 48 med tiltrædelse den 1. december 2017.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Vejdirektoratet

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

19 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online