Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

BRÆNDER DU FOR EN KARRIERE INDEN FOR KAPITALFORVALTNING?

ATRIUM Partners

Vi har travlt og søger derfor en Student Analyst, der brænder for en fremtidig karriere inden for kapitalforvaltning.

Du får mulighed for faglig og personlig udvikling i en partnerdrevet virksomhed, hvor tiden bruges på at skabe gode resultater, hvor der er fleksible rammer samt plads til hurtig implementering af den relevante og gode idé.

Du får en unik mulighed for at oparbejde kompetencer inden for kapitalforvaltning og opnå et stærkt fundament for din fremtidige karriere.

Som Student Analyst vil du primært skulle fokusere på at bidrage til kunderapportering, analyseopgaver inden for asset allocation og udvælgelse af eksterne forvaltere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
- Medvirke til udarbejdelse af kunderapportering og mødemateriale
- Indsamle data til beslutningsgrundlag for asset allocation
- Medvirke til due diligence og løbende evaluering af eksterne forvaltere
- Bidrage til løbende opbygning og vedligeholdelse af porteføljestyringssystem

Kompleksiteten af opgaverne og det selvstændige ansvar vil være stigende i takt med, at du udviser tilfredsstillende resultater. Ugentlig gennemsnitlig arbejdstid er 15 timer fordelt på 2-3 dage med særlig tyngde på de første dage hver måned.

Det vi leder efter

Du har et stærkt engagement og interesse for investering. Vi har en uformel omgangsform baseret på en positiv indstilling og godt humør. Vi stiller store krav til din diskretion, akkuratesse og faglige kompetencer herunder stærke ITkundskaber (Excel, PowerPoint, databaser). Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Du er ved at afslutte din bachelor eller er netop startet på kandidatoverbygningen på CBS eller Københavns Universitet med stærkt fokus på finansiering.

Ansøgning sendes snarest muligt dog senest den 20. november 2017 på mail til reception@atriumpartners.dk indeholdende ansøgning, CV og karakterblad fra dit nuværende studie. Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt.
Spørgsmål kan stilles til Partner, Jens Honoré, på tlf. 30 59 66 71 eller jeh@atriumpartners.dk.
Du kan læse mere om ATRIUM Kapitalforvaltning på vores hjemmeside: www.atriumpartners.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

ATRIUM Partners

Geografi

Hellerup

Ansøgningsfrist

20 november 2017

Søg jobbet

reception@atriumpartners.dk