Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikanter til miljø- og samfundsøkonomi

NIRAS A/S

Praktikanter til miljø- og samfundsøkonomi

NIRAS – Økonomteam

Økonomteamet søger flere praktikanter på kandidat-delen til forårssemestret 2018. I teamet arbejder vi med forskellige typer af økonomiske analyser for både offentlige og private kunder. Temaerne for vores analyser ligger primært inden for klima, transport, energi, miljø og erhvervsudvikling, men vi dækker langt mere end det. Konkrete eksempler på igangværende opgaver er CBA af nyt klimatilpasningsanlæg i Lyngby, samfundsøkonomisk vurdering af øget genanvendelse af organiske affald, samt feasibility-studie om energieffektivitet i Georgien.

NIRAS er Danmarks tredje største rådgivningsfirma og løser opgaver inden for en lang række områder. Som praktikant skal du derfor være parat til at samarbejde med et bredt spektrum af fagligheder fra hele organisationen.

Dine kvalifikationer

 • Interesse for og viden om økonomi, herunder gerne metode inden for statistik, miljøøkonomi og erhvervs- og samfundsøkonomi

 • Tænker analytisk og er struktureret i din måde at arbejde på

 • Positiv arbejdsindstilling og nemt ved samarbejde

 • Engageret, selvstændig og initiativrig

 • Lyst til selv at præge dine arbejdsopgaver i et praktikforløb, hvor man ikke altid ved, hvad man skal lave, når man kommer om morgenen

 • God til at arbejde under pres, kan overholde deadlines og er indstillet på varierende arbejdstider

 • Flydende i dansk skrift og tale

Vi forestiller os, at du fx læser økonomi, miljøøkonomi, erhvervsøkonomi eller statskundskab på kandidat-delen.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant hos NIRAS’ økonomgruppe vil du assistere konsulenter i vores økonom- og klimateam og vil fx kunne deltage i:

 • Tilbudsskrivning

 • Databehandling og analyseopgaver

 • Researcharbejde

 • Rapportskrivning

 • Kundebesøg

Du vil komme til at arbejde med hele processen omkring projekter, inklusive tilbudsskrivning, dataindsamling, analysearbejde og udarbejdelse af rapporter. Mere information om NIRAS og vores miljø- og samfundsøkonomiske analyser findes her.

Praktikophold kombineret med studiejob

Du vil blive tilknyttet NIRAS’ hovedkontor i Allerød og have din dagligdag i vores økonomteam. Praktikperioden kan kombineres med et studiejob hos os. Opholdet har en varighed på ca. fem måneder og indledes primo februar 2018 eller efter aftale. Når stillingerne som praktikant og studentermedhjælper kombineres bliver den ugentlige arbejdstid ca. 37 timer. Praktikken er ulønnet, og NIRAS betaler 6.000 kr. om måneden for arbejdet som studentermedhjælper.

Søg jobbet online på niras.dk/job og vedhæft din ansøgning og CV, med karakterudskrift. Ansøgningsfrist: torsdag den 23. november 2017. Samtaler vil blive afholdt løbende efter aftale.

Har du spørgsmål angående praktikopslaget eller arbejdet som praktikant, er du velkommen til at kontakte vores igangværende praktikant Rasmus Nyegaard på rny@niras.dk eller telefon (6020 8087) eller cheføkonom Jakob Louis Pedersen (jlp@niras.dk eller 6011 4285).

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.100 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

NIRAS A/S

Geografi

Allerød

Ansøgningsfrist

23 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online