Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Fagligt stærk studentermedhjælper til Velfærdsanalyse en tværgående enhed i Købe...

Københavns Kommune

Har du et højt fagligt niveau og interesse for empiriske analyser? Har du et ønske om at arbejde med politiske problemstillinger på tværs af velfærdsområderne? Så kan vi tilbyde dig en lærerig arbejdsplads med et stærkt fagligt analysemiljø. 

Om stillingen 

Du bliver en del af Københavns Kommunes Velfærdsanalyseenhed. Velfærdsanalyseenhedens kerneopgaver er at: 

  • udarbejde tværgående analyser, som kan danne grundlag for udvikling af mere sammenhængende indsatser som skaber bedre kvalitet for borgerne og effektiviseringer for kommunen.
  • skabe et politisk beslutningsgrundlag, hvor borgeren er i centrum, og hvor løsninger understøttes med nyeste data samt en dokumenteret viden om, hvad der virker.

Derudover udarbejder Velfærdsanalyseenheden data og statistik om København, både som by og virksomhed. Tilsammen er vi 27 ansatte i enheden. 

Opgaver 

Du kommer til at arbejde med dataudtræk samt bidrage til validering og strukturering af data, f.eks. fra Danmarks Statistik, så data ligger klar til det videre analysearbejde. En stor del af arbejdet består i at programmere i SAS og arbejde i Excel med at tilrettelægge data. Derudover vil du også kunne indgå i udarbejdelsen af mindre og større analyser.

Der vil både være faste opgaver med klargøring og evaluering af data samt mere ad hoc-prægede opgaver, der udspringer af det politiske fokus. Dette kan f.eks. være opsætning af tabeller og figurer i analysenotater og publikationer. 

Der vil endvidere være mulighed for at bidrage til formidlingen af resultaterne, både i korte orienteringer og som led i større projekter.

Vi lægger vægt på, at du: 

  • læser en økonomfaglig uddannelse, som cand.polit., cand.oecon., cand.scient.oecon. eller lignende.
  • er fagligt stærk, særligt i forhold til økonometri og databehandling.
  • har flair for tal, samt en interesse for og erfaring med at arbejde med Excel og SAS.
  • har analytisk blik og gode formuleringsevner.
  • er god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt.
  • har lyst til at arbejde i en politisk organisation.
  • har minimum to år tilbage af studiet.

Som person forventer vi, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du tænker strategisk og er god til at overskue komplekse problemstillinger. 

Vi tilbyder 

Du kommer til at arbejde i et fagligt udfordrende og løsningsorienteret arbejdsmiljø med spændende og komplekse opgaver, der har stort politisk fokus. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Samtidig får du en række kompetente og engagerede kolleger, og du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på et godt socialt miljø og en god omgangstone. 

Løn- og ansættelsesforhold 

Arbejdstiden er omkring 15 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstid og dage aftales nærmere, men vi er generelt fleksible, ligesom der tages hensyn til eksamenslæsning. 

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende aftale. 

Ansættelse er pr. 1. januar 2017 eller hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Katrine Bagge Thorball på     2894 0000 eller teamleder Jane Frøjk Johansen på 5137 3802. 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 21. november 2017. 

Samtaler afholdes i uge 47 og 48.  

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Københavns Kommune

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

21 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online