Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analyst til Private Equity hos Solstra Capital Partners A/S

SOLSTRA CAPITAL PARTNERS A/S

Grundet fortsat vækst søger vi hos Solstra Capital Partners en studentermedhjælper til vores kontor i København, 15-20 timer om ugen.


Hvem er vi?

Solstra Capital Partners er en uafhængig kapitalfondsrådgiver med kontorer i København og London og rådgiver institutionelle investeringsfonde og formuende privatpersoner. Solstra Capital Partners fokuserer på Private Equity og aktivtunge investeringer i Danmark og Nordeuropa og er rådgiver på aktiver med en værdi på mere end 1 milliard EUR, herunder bl.a. 82 % af Bellakvarter og BC Hospitality Group med driften af AC Bella Sky hotel, Marriott Copenhagen og Crowne Plaza hotel. Hertil kommer investeringer i bl.a. Kronen Vanløse, Copenhagen Towers og Vestas domicilet i Århus.


Vi er et forholdsvis lille team med mange berøringsflader til eksterne samarbejdspartnere og vi kan derfor tilbyde en unik mulighed for at supportere vores deal-teams med research, analyser mv. i forbindelse med due diligence, opkøbsprocesser og salgsprocesser.


Jobbet

Arbejdsopgaverne består bl.a. af følgende opgaver:

Bistå ved udarbejdelse af strategiske og finansielle analyser af virksomheder
Indsamle og strukturere information
Screening af potentielle opkøbsemner samt købere til exitcases
Udarbejde præsentationer og excel-modeller
Indsamling, systematisering og præsentation af data og rapporteringsmateriale til brug for bestyrelser, banker og investeringskomitéer

Dine kvalifikationer

Du er i gang med 1. år på en relevant finansiel eller økonomisk kandidatuddannelse og er blandt de dygtigste på din årgang. 

Herudover lægger vi vægt på at du har:

  • Erfaring med Excel og Powerpoint (Superbruger!) gerne fra nuværende studiejob
  • Analytisk stærk, både finansielt og regnskabsteknisk
  • Proaktiv og positiv indstilling, som både kan præstere individuelt og som teamplayer
  • Arbejder systematisk og får afsluttet dine opgaver
  • Evnen til at have overblik og samtidig være detaljeorienteret
  • Trives i et miljø med et højt fagligt niveau og med uformel omgangsform båret af stor dynamik, engagement og god stemning
  • Har gode formidlingsevner på dansk og engelsk

    Arbejdstid

15-20 timer, planlagt efter nærmere aftale, men der forventes fleksibilitet i perioder med spidsbelastning. Tilsvarende frihed omkring eksamensperioder.


Ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV og karakterer via e-mail direkte til Henrik Gram på henrik.gram@solstracapital.com, så hurtig som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Gram på mobil: 26 27 50 01.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

SOLSTRA CAPITAL PARTNERS A/S

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

05 december 2017

Søg jobbet

henrik.gram@solstracapital.com