Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Drømmer du om en karriere inden for investering og kommunikation?

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed

I Investering & Tryghed søger vi nu en studerende til teamet på vores kontor i Hellerup. Du får et spændende, relevant og lærerigt studiejob, hvor du kommer i berøring med en bred vifte af opgaver, herunder kommunikation og formidling af finansielle budskaber til rådgivere og kunder samt digital og direct marketing. Alt sammen i tæt samarbejde med kolleger, der alle har mange års erfaring inden for den finansielle branche der er rigtig gode muligheder for at lære noget.


Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Udvikling og opdatering af kundemateriale
  • Finansielle kommentarer til kunder
  • Ad hoc projekt-opgaver fx porteføljeoplæg og andre økonomiske/investeringsmæssige udviklingsopgaver
  • Arbejde med vores CRM-system
  • Digital markedsføring via SoMe og Mailchimp herunder opfølgning på brug af hjemmeside, åbningsrater mv.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15-20 timer om ugen vi er fleksible, og det forventer vi også, at du er.

Din profil

Vi forestiller os, at du studerer en relevant faglig uddannelse (cand.polit., cand.merc. eller lignende) og minimum på dit andet studieår. Du kan enten være økonomi-studerende med interesse/flair for kommunikation og markedsføring, eller også er du komm./marketing-studerende med interesse for investering og de finansielle markeder. Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken og er du bekendt med brug af Mailchimp, Google Analytics/AdWords og/eller WordPress er det et ekstra plus.

Som person er du selvstændig og tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet. Vi er et lille kontor med en fri omgangstone, så du skal have lyst til at bidrage til det sociale fællesskab.

Om os

Investering & Tryghed er et af Danmarks største uafhængige fondsmæglerselskaber. Vi tilbyder formueforvaltning og investeringsrådgivning for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer. Investering & Tryghed beskæftiger sig både med aktier og obligationer, danske såvel som udenlandske samt alternative investeringer. Vi har kontorer i Herning, Aarhus og Hellerup og du vil skulle arbejde i Hellerup.

Sådan søger du

Send din ansøgning (gerne pr. e-mail) vedlagt relevante bilag til:

Kommunikations- og marketingchef Anne Anker
E-mail: aa@i-t.dk

eller

Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed A/S
Att.: Anne Anker
Strandvejen 100, 1. -indgang 3
2900 Hellerup


Ansøgningerne behandles løbende. For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Anne Anker på 22 18 14 75.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed

Geografi

Hellerup

Ansøgningsfrist

04 december 2017

Søg jobbet

aa@i-t.dk