Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kredit Særlige Engagementer Erhverv i Nykredit

Nykredit

Er du omhyggelig, struktureret og nysgerrig efter at lære den finansielle sektor at kende indefra? I Kredit Særlige Engagementer Erhverv søger vi en studentermedhjælper, som kan være med til at sikre en høj kvalitet i vores opgaveløsning. 

Vi kan tilbyde
Kredit Særlige Engagementer Erhverv, som er en del af Kredit, har det daglige ansvar for håndtering af Nykredits nødlidende erhvervskunder. Det kan være i form af restruktureringer, konkurser og tvangsauktioner. Som studentermedhjælper kommer du til at indgå i dette arbejde, ligesom du får ansvar for egne opgaver. I praksis kommer du til at arbejde med:

  • oprettelse af nye sager
  • indsamling og behandling af data til brug for ledelsesrapportering
  • deltagelse i analysen af nødlidende engagementer
  • diverse ad hoc opgaver.

Dine faglige kompetencer
Du er godt i gang med en videregående økonomisk/finansiel uddannelse – eksempelvis på CBS - hvor du har stiftet bekendtskab med problemstillinger af finansiel karakter. Du er analytisk stærk og arbejder struktureret med dine opgaver. Derudover har du stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med Office-pakken, herunder særligt Word, Excel og PowerPoint.

Dine personlige kompetencer
Du er omhyggelig og tager ansvar for dine opgaver. Du får en stor berøringsflade internt i Nykredit, så det er vigtigt, at du også er udadvendt, serviceminded og har gode samarbejdsevner. Samtidig har du stort gå-på-mod og har lyst til at arbejde med mange forskelligartede opgaver.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af en afdeling på 14 medarbejdere med en blanding af økonomiske og juridiske kompetencer. Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Hanne Råe Larsen, tlf. 44 55 46 17.

Ansøgningsfrist: 16. november 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online