Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Senior it-projektleder til Asset Finance

Danske Bank

Fuldtidsstilling

Trives du med spændende udfordringer og muligheden for at gøre en forskel?

Så har du nu muligheden for at blive en del af Danske Banks Asset Finance-afdeling, hvor vi leverer leasing-løsninger i verdensklasse til kunder i de nordiske lande. I Asset Finance har vi en vækststrategi og ambition om inden for 3 år at udvide og styrke vores systemportefølje, så vi kan skabe endnu mere fantastiske kundeoplevelser.

Du bliver en del af et globalt it-team af dygtige og erfarne udviklere, analytikere og projektledere, som arbejder med strategiske projekter på tværs af lande. Du kommer til at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, som har mål om hurtigt at skabe værdi for kunderne.

Din rolle
Du får ansvar for, at komplekse it-projekter leveres til tiden og inden for de givne økonomiske rammer, samtidig med at du skal sikre stor kundetilfredshed.

Du forstår værdien i at opbygge stærke relationer til forretningen, og det er dit ansvar at planlagte ændringer implementeres gnidningsløst.

Din base bliver Danske Banks kontor i Birkerød. I perioder kan der være behov for, at du foretager rejser til et af vores kontorer i Skandinavien.

Jobbet
Vi søger en erfaren projektleder, som kan være med til at gøre vores strategi levende. Du er ansvarlig for migrering, udvikling og integration af løsninger til både partnere og kunder. Du arbejder tæt sammen forretningen, og har en dyb forståelse for forretningens behov. Du går målrettet efter at skabe løsninger, som er intuitive og hurtigt skaber værdi, samtidig med at du sikrer en effektiv udnyttelse af vores ressourcer og den rette end-to-end oplevelse for vores kunder og partnere.

Kvalifikationer
Jobbet kræver teknisk indsigt og stærke analytiske evner. Da du skal samarbejde med kollegaer og partnere internt og eksternt på tværs af koncernen, er dine kommunikations- og præsentationsevner i top.

• Du har ledet komplekse it-projekter i større organisationer i mindst 5 år
• Du er proaktiv, resultatorienteret og en dygtig holdspiller
• Kundefokus ligger i dit DNA og du har solid erfaring med at lede projekter med en agil livscyklus
• Du har forståelse for web- og mobil-teknologier, drift af løsninger, og evnen til at gå ned i tekniske detaljer
• Stærke kvantitative og kvalitative analytiske evner
• Erfaring med kunderejser er en fordel
• Gode kommunikations-, præsentations- og samarbejdsevner. Du er i stand til at kommunikere klart og overbevisende om komplekse koncepter på tværs af målgrupper
• Stærke engelskkundskaber – både i skrift og tale
• Du har gennemført en uddannelse inden for datalogi eller lignende
• Du har en projektledercertificering, som f.eks. IPMA eller Prince2.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere og jobbet, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Per Mogensen på telefon +45 30 53 12 90.


Send ansøgning og CV online senest den 26-11-2017.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

26 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online