Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til LO's afdeling for Arbejdsmarked og Uddannelse

LO, Landsorganisationen i Danmark

Til LOs Arbejdsmarkeds- og Uddannelsespolitiske afdeling søger vi en dygtig og selvstændig student. Vi er en afdeling på i alt 19; 1 afdelingsleder, 11 konsulenter, 4 HKere, 2 studenter og 1 kontorelev. Afdelingen beskæftiger sig med udviklingen af LOs politik inden for områderne arbejdsmarked, uddannelse, erhverv og ligestilling.

Om stillingen

Du vil som student hovedsageligt bistå de konsulenter, der arbejder med arbejdsmarkedspolitik, socialpolitik samt familie- og ligestillingspolitik. Dine arbejdsopgaver vil variere afhængigt af det pågældende politikområde og vil blandt andet tælle:

 • behandling af tal og statistik
 • research
 • udarbejdelse af analyser og notater
 • planlægning af diverse konferencer og arrangementer
 • forberedelse af taler, citater og pressemeddelelser.

Der er tale om en udviklende stilling, hvor du har stor mulighed for selv at præge indhold og form på arbejdsopgaverne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med de nævnte politikområder og interessevaretagelse generelt gerne fra en politisk styret organisation.

Vi forventer

 • at du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse eller lignende og som minimum er på 2. år
 • at du har en god analytisk og politisk forståelse
 • at du har flair for tal og statistik og er en habil bruger af Excel
 • at du er god til at skrive og formulere dig
 • at du kan arbejde selvstændigt
 • at du ved, hvad fagbevægelsen arbejder for, og at du deler vores værdigrundlag.

Løn & ansættelsesforhold

Din ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og eksamen. I øvrigt tilbyder vi gode løn- og ansættelsesvilkår.

Hør mere

Har du brug for yderligere informationer om jobbet så kontakt konsulent Tine Skov Jensen på tlf. 29 72 96 53 eller konsulent Christian Sølyst på tlf.: 35 24 60 65.

Ansøgningsfrist

Ansøgning indeholdende eksamensbeviser, personlige data og andre relevante oplysninger bedes sendt til LO via www.lo.dk/ledigestillinger senest den 3. december 2017.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 49/50. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2018.

LO er Danmarks største faglige fællesskab. Som hovedorganisation samler vi 18 fagforeninger og 1 million lønmodtagere under ét tag.

Vi arbejder for et Danmark, hvor vi er rige, lige og trygge.

Vi varetager vores medlemmers interesser gennem den danske model, hvor lønmodtagere og arbejdsgivere forhandler sig til rette om løn- og arbejdsvilkår. Vores mål er job til alle, og at Danmark fortsat er et produktivt velfærdssamfund. Derfor bekæmper vi social dumping, der undergraver den danske model og vores overenskomster.

Vi repræsenterer både offentligt og privat ansatte, som på tværs af fag er sammen om overenskomster, stolthed over vores fag, lighed og stærke fællesskaber.

Vi er 110 ansatte, der bl.a. arbejder med arbejdsmiljø, ungdomsarbejde, ligestilling, EU, uddannelse, økonomi, socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, arbejdsretssager og administration. Vi arbejder i åbne kontormiljøer.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, race, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om LO på www.lo.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

LO, Landsorganisationen i Danmark

Geografi

København S

Ansøgningsfrist

03 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online