Praktikant til Public Affairs Nykredit

Nykredit

Er du fagligt skarp? Kan du arbejde strategisk? Og har du en brændende interesse for politik? Så er det dig, vi leder efter.
 
Vil du være en del af public affairs-teamet i Nykredit og få en masse konkret erfaring?
I Nykredit søger vi en dygtig praktikant til vores public affairs-team i foråret 2018. I teamet arbejder vi med at varetage Nykredits interesser i forhold til politiske dagsordner og beslutningsprocesser. Vi bygger relationer til en bred kreds af interessenter og vi bistår vores direktion med arbejdet i brancheorganisationer, bestyrelser, eksterne oplæg mv.
 
Vi har fuld fart på. Ny regulering stiller store krav til vores arbejde. Vores hverdag er derfor præget af stor omskiftelighed med en god blanding af hastesager og et mere langsigtet arbejde med at tydeliggøre Nykredits bidrag til samfundet. Vi aftaler dine præcise opgaver ud fra din profil, men de kan bl.a. bestå i:

 • påvirkning af politiske dagsordener
 • udarbejdelse af politiske handleplaner
 • understøttelse og koordination af Nykredits indspil til brancheorganisationer
 • overvågning af tendenser og udviklinger på Nykredits prioriterede sager i Folketinget, medier mv.
 • research og dokumentation
 • konkrete CSR-aktiviteter. 

Er du engageret i politik og struktureret i din arbejdsløsning?
Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt netværk i et landets største finansielle koncerner. Vi lægger vægt på, at du:

 • har interesse for politik
 • har interesse for den finansielle sektor
 • er dygtig til at skrive
 • er hurtig til at sætte dig ind i nye projekter
 • er struktureret og grundig
 • er villig til at læse op på komplekse problemstillinger.

Vi fortrækker en kandidat, der kan være i praktik i et helt semester i foråret 2018. Praktikopholdet skal være en meritgivende del af dit studie. Det vil være muligt at kombinere praktikopholdet med, at du fx samtidig tager enkelte fag på universitet for på den måde at opnå 30 ECTS-point, såfremt du ikke kan få fuld merit for opholdet.
 
Din arbejdsplads
Til hverdag vil du befinde dig i Nykredits hovedkvarter, som ligger på Kalvebod Brygge i København. Her vil du indgå på lige fod med de øvrige ansatte i Nykredits Public Affairs-team. Public Affairs-teamet samarbejder tæt med Nykredits presse- og kommunikationsafdeling, hvorfor du vil opnå konkrete erfaringer med intern og ekstern kommunikation. Vi er en virksomhed, der prioriterer medarbejdernes faglige udvikling. Derfor vil du indgå i et struktureret praktikforløb med bl.a. praktikvejleder og løbende udviklingssamtaler.
 
Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marie Louise Lund, 23674930.
 
Tiltrædelse efter aftale, men gerne senest 1. februar 2018.
 
Vi kalder løbende kandidater til samtale, og stillingen vil blive taget ned, når den er besat.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online