Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Executive Capital søger studentermedhjælper

EXECUTIVE CAPITAL A/S

Vil du arbejde i en netværksorganisation af erfarne erhvervsfolk, der investerer i og udvikler mindre danske virksomheder?

Executive Capital er et investeringspartnerskab af private investorer, der investerer i danske virksomheder med en omsætning på op til 250 mio. kr. Partnerne er erfarne erhvervsfolk, der deltager aktivt i udviklingen af de enkelte porteføljevirksomheder.

De 16 partnere serviceres af et team på 3 medarbejdere, hvortil der nu søges en studentermedhjælper (15-20 timer). Vores opgave på kontoret i København er at skabe rammerne for partnerskabet bl.a. ved at sikre en attraktiv deal pipeline, udarbejde beslutningsmateriale for investeringer, rådgive i investeringsprocessen, sikre succesfuld afholdelse af partnermøder, samt varetage en række administrative opgaver vedrørende ejerskabet af vores porteføljevirksomheder og partnerskabet i øvrigt. Læs mere på executivecapital.dk.

Udvikling gennem brede ansvarsområder    

Du kommer til at spille en vigtig rolle i driften og udviklingen af Executive Capital. Dine ansvarsområder er brede, hvilket giver dig mulighed for faglig udvikling inden for mange områder. Konkrete arbejdsopgaver omfatter:

  • Planlægning af og deltagelse i 6 årlige partnermøder (1 i udlandet) og bestyrelsesmøder
  • Søgning efter interessante investeringsmuligheder
  • Administration af vores holdingselskaber og andre administrative opgaver
  • Opdatering af hjemmeside samt vedligehold af vores intranet
  • Simpel bogføring herunder betaling af regninger og fakturering

Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med succesfulde erhvervsfolk, og får dyb indsigt i direkte investeringer og netværksbaserede organisationer. Vi lægger vægt på, at du kan strukturere et arbejde med både kreative og rutineprægede opgaver. Vi forventer du kan bidrage med kreative idéer og inputs til forbedringer inden for alle vores arbejdsområder. 

Vi forventer ikke forudgående erfaring, men derimod en ægte interesse for erhvervslivet og udvikling af mindre danske virksomheder. Som person er du dynamisk, udadvendt, selvstændig og grundig. Vi forestiller os, at du er på slutningen af din bacheloruddannelse eller i starten af kandidatuddannelsen, formentligt på cand.merc.-studiet. Vi forventer du har solide IT-færdigheder.

En del af arbejdet har ikke-hastende karakter, hvilket giver fleksibilitet til at tilrettelægge arbejdstiderne.

Lyder det som noget for dig?    

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til direktør Michael Jørgensen via nedenstående ansøgningslink. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael på 40 12 93 22.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

EXECUTIVE CAPITAL A/S

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

07 december 2017

Søg jobbet

mj@executivecapital.dk