Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Real Estate Finance, Group IT

Danske Bank

Kunne du tænke dig at øge dine kompetencer i én af de største it-organisationer i Norden?

Vi giver dig mulighed for at supplere dine studier med erhvervserfaring som studentermedhjælper i Danske Bank, Group IT.

Samtidig er det en mulighed for at få gode erfaringer og referencer til din fremtidige karriere, ligesom det kunne være et springbræt til en fortsat karriere i Danske Bank.

Vi tilbyder et job som studentermedhjælper i Real Estate Finance, hvor vi er ansvarlige for de it-systemer, der understøtter rådgiverne i at tilbyde finansiering af fast ejendom til bankens kunder. Vores afdeling er delt på tre lokationer i henholdsvis Glostrup, Bangalore og Vilnius, hvor vi i alt er 120 medarbejdere. Jobbet er med ansættelse i Glostrup.

Jobbet

Som studentermedhjælper vil du arbejde med mange forskellige opgaver, for eksempel udvikling af værktøjer, der understøtter vores processer og procesmodenhed, dataudtræk, –analyse og rapportering. Andre opgaver kan bestå i at videreudvikle vores SharePoint site, interne Wiki etc. Du vil kunne komme til at skulle udvikle i blandt andet C#, Python, VBA, SQL og Java. Erfaring inden for et eller flere af disse sprog er en fordel, men ikke et krav.

Vi anerkender, at studiet har første prioritet og er fleksible med hensyn til arbejdets tilrettelæggelse, ligesom vi forventer fleksibilitet i en periode med ekstra travlhed.

Din arbejdstid vil være ca. 15 timer om ugen.

Om dig

Du er godt i gang med din bachelor inden for it eller lignende studieretning, som f.eks. fysik, matematik, eller økonomi. Vigtigst er en oprigtig interesse for at udvikle it-systemer. Du taler og skriver flydende dansk, og behersker det engelske sprog.

Som person er du nysgerrig og åben, ligesom du arbejder selvstændigt og struktureret, og har stort fokus på at levere høj kvalitet.

Interesseret?

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om jobbet som studentermedhjælper, er du velkommen til at kontakte en tidligere studentermedhjælper – nu Software Engineer – Mikkel Harlev på tlf. +45 45 14 19 02 eller Senior Development Manager, Per Hansen på tlf. +45 45 14 15 26.

Send ansøgning og CV online senest den 03-12-2017.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Glostrup

Ansøgningsfrist

03 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online