Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Skatteministeriet søger student til Minister- og ledelsessekretariatet

Skatteministeriet

Har du lyst til at hjælpe Minister- og ledelsessekretariatet i Skatteministeriet med mange alsidige opgaver? I et tempofyldt og spændende miljø har vi brug for en ny student til de mange spændende opgaver inden for betjening af ministeren og departementschefen samt ledelsen. 

I Skatteministeriets departement arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriets departement er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. 

Om jobbet i Minister- og ledelsessekretariatet 

Din kerneopgave i kontoret bliver at koordinere og udarbejde udkast til svar på henvendelser fra borgere til skatteministeren. Du vil få en bred kontaktflade til fagkontorerne i departementet, de underliggende styrelser og til andre ministerier. Udover din primære funktion med at varetage borgerhenvendelser, vil du bistå minister- og departementschefssekretærene med at holde overblik over frister på svar til Folketinget, mens du også løbende vil hjælpe med udarbejdelsen af statistik i Excel til brug for ledelsesinformation. Du vil også skulle hjælpe med til at løse forefaldende opgaver af mere praktisk karakter.  

Jobbet vil give dig et indgående kendskab til arbejdet i et departement, Folketingets processer samt en ministers hverdag. Du vil få ansvar for din egen portefølje af opgaver samtidig med, at du aktivt spiller sammen med kontorets andre medarbejdere. Denne kombination giver rig mulighed for, at du kan udvikle dig både fagligt og processuelt. 

Om dig 

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse fx stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol., stud. jur. eller lignende og har minimum et år tilbage af din studietid. Du har en skarp pen, men kan samtidig formulere dig kort og præcist på almindelig forståeligt dansk. Det er essentielt, at du kan tage initiativ og ikke er bange for at skulle interagere med andre mennesker. Det vil være en klar fordel, hvis du har god erfaring Excel og evt. med ESDH-systemet F2. Du har desuden blik for detaljen, er serviceminded, kan prioritere, arbejde struktureret og bevare smilet, selvom tingene går stærkt. 

Arbejdstiden forventes at være ca. 15 timer om ugen. 

Om at arbejde i Skatteministeriet 

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.  

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen. 

Ansøgning og ansættelse 

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest fredag den 1. december 2017. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Michael Medom Hansen på tlf. 2527 5648 eller student Rasmus Thusgaard på tlf. 7237 2973.  

Stillingen forventes tiltrådt omkring 1. februar 2018, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på skm.dk/job. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Skatteministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

01 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online