Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Finanscenter København, Business Banking

Danske Bank

Er du udadvendt, performanceorienteret, struktureret, og i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver? Og læser du også regnskab/finansiering eller en lignende uddannelse? Så kan du være lige den studentermedhjælper, vi er på udkig efter.

I Finanscenter København søger vi en studentermedhjælper til at assistere vores Business Manager og Acquisition Manager med en række ad hoc opgaver inden for analyse af kunde-feedbacks og afdelingsregnskab, understøtte arbejdet med sociale og faglige kundearrangementer samt bistå med identificering og analyse af potentielle kunder herunder opfølgning og rapportering.

Hvem er Finanscenter København?
Finanscenter København er Danske Banks største finanscenter. Vi har til huse i hjertet af København, nærmere bestemt ”Den gamle ØK-bygning”. I afdelingen får du 22 engagerede kolleger, som alle rådgiver og servicerer kunder i SME-segmentet, og vi betjener en betydelig del af Danmarks mellemstore og større virksomheder.

Afdelingen har en rigtig god performance kultur, og vi lægger vægt på godt humør og stærke sociale kompetencer. Vi går altid efter at være nr. 1, og du vil bidrage til denne ambitiøse målsætning.

Vi er et team på 22 personer med et klart mål om at levere den bedste kundetilfredshed, fastholde et godt forretningsmomentum og videreudvikle vores acquisitions-DNA. 

Hvad vil du få ud af jobbet?
Du vil få et unikt indblik i, hvordan vi arbejder med acquisitions/new business herunder hvordan afdelingens medarbejdere arbejder på at give kunderne unikke løsninger i et tæt samarbejde med det øvrige kundeteam, der består af nogle af bankens dygtigste specialister.

Hvem er du?
Du er nysgerrig af natur og stiller store krav til dig selv og dine omgivelser. Du kunne godt tænke dig at få indblik i salg og kundeoplevelser. Du lærer af succeser og fejl og befinder dig godt i et innovativt og dynamisk miljø, hvor gensidig feedback giver endnu bedre resultater.

Du er i gang med din bachelor- eller kandidatuddannelse på en finansiel eller økonomisk linje. Du besidder analytiske færdigheder og er interesseret i at arbejde tæt på kunderne og få et netværk i store dele af banken. Du formår at udarbejde kortfattede og præcise analyser, ligesom du er serviceminded over for kunder og kolleger.

På det mere personlige plan er du en resultatorienteret holdspiller med et proaktivt mindset og en logisk og struktureret tilgang til opgaverne. Du er god til at eksekvere og til at levere inden for fastsatte deadlines.

Dit faste arbejdssted er i København K. Din arbejdstid er 15 timer ugentligt, og vi er indstillet på fleksibilitet i dine eksamensperioder.

Du bedes vedhæfte dit seneste karakterudskrift, når du ansøger om stillingen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Benjamin Feldman, Acquisition Manager, Finanscenter København på telefon 23 81 08 62 eller Anne Mette Lind, Business Manager, Finanscenter København, på telefon 23 11 48 94.


Send ansøgning og CV online senest den 27-11-2017.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

27 november 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online