Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk Business Controller

Move

Virksomhedspraktik i Move

Move søger en analytisk business controller med et hjerte der banker for bevægelse, som skal hjælpe med at skabe rammerne for en international succes

Vi glæder os til at byde en initiativrig og struktureret praktikant med sans for de rigtige løsninger velkommen hos Move pr. Januar 2017. Du vil blive en del af en progressiv og nærværende arbejdsgruppe, hvis hovedformål er at udvikle og forankre den internationale bevægelsesfestival Move Copenhagen. Vi søger en praktikant til at varetage en række opgaver inden for områderne; økonomistyring, bogføring og implementering af nyt regnskabssystem.

Om Move Copenhagen

Move Copenhagen er Europas største festival for bevægelse, som har til formål at få flere mennesker til at bevæge sig mere og på nye måder. I 2017 havde vi 750 deltagere fra mere end 40 lande. Vi vil gøre Danmark til centrum for moderne europæisk bevægelseskultur, og vi vil skabe et samfund med mere dynamik, nye muligheder og et stærkt fællesskab. Move Copenhagen har base både i København og Østjylland.

Ansvarsområde

Du vil få indsigt i entreprenørskab og eventudvikling i et international orienteret projekt med stor lokal forandring. Opgaverne spænder vidt – fra små praktiske rutineopgaver til større strategiske aktiviteter. Du vil i stor grad selv være med til at definere dine arbejdsopgaver, og du har et stort råderum til selv at finde de optimale løsninger for projektet.

Dine kvalifikationer

Du tænker selvstændigt, og tænker ud af boksen for at finde de rigtige løsninger. Du tør følge dine ideer, og er ikke bange for at give eller modtage kritik på dine arbejdsopgaver. Du er god til at prioritere dine arbejdsopgaver og kan holde mange bolde i luften, uden at miste fokus.

Praktikant i et dynamisk projekt

Praktikstillingen er ulønnet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, som kan fordeles fleksibelt efter arbejdets natur. Praktikperioden starter efter aftale i januar/februar 2017 - sluttidspunktet aftales nærmere. Vi ser dog gerne, at du kan være hos os minimum 3-4 måneder.

Har du lyst og talent, og vil du være med til at sikre vores fortsatte succes i Move, kan du høre mere om stillingen ved at kontakte Andreas Tang-Brock (projektleder) på 4035 0149.

Finder du jobbet interessant, vil vi bede dig om snarest at sende din ansøgning og dit CV til info@movecopenhagen.com. Vi behandler løbende indkommende ansøgninger.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Move

Geografi

Aarhus eller København

Ansøgningsfrist

22 december 2017

Søg jobbet

info@movecopenhagen.com