Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Benny Box søger Junior Business Developer

BENNY BOX APS

Har du lyst til at blive en vigtig del af et lille kreativt firma med store ambitioner? Vi søger en person der kan hjælpe os med at lave opsøgende arbejde og holde styr på vores projekter, så vi overholder vores deadlines og ikke overskrider budgetterne.

Benny Box er et lille kreativt design- og animationsstudie med kontor i København NV. Vi laver animationsfilm til organisationer og virksomheder, titelsekvenser til film og serier samt illustrativt arbejde til både digitale og trykte medier.

Din kommende arbejdsdag
Som Junior Business Developer skal du dels hjælpe os med det opsøgende arbejde. Her bliver din primære arbejdsopgave at gribe telefonen og ringe til potentielle kunder. Vi udvikler i fællesskab med dig en strategi for hvordan dit arbejde skal gribes an. Det vigtigste er, at du ikke har noget imod at tage de indledende opkald og etablere kontakterne. I den anden del af dit arbejde skal du hjælpe os med at holde styr på vores projekter. Det er derfor rigtig godt hvis du har overblik og sans for planlægning.
Hos os er alle dage forskellige, men en arbejdsdag for dig kunne fx se sådan her ud:
Vi starter dagen med et fælles morgenmøde, hvor vi snakker de aktuelle projekter igennem og hvordan det står til. Derefter bruger du formiddagen på projektstyring. Du planlægger og følger op på aktuelle projekter, laver prioriteringslister og sørger for at alle deadlines bliver overholdt. Eftermiddagen bruger du på opsøgende arbejde. Du ringer til potentielle kunder og etablerer kontakter til de rette personer. Hvis der skal laves tilbud eller tidsplaner, så bruger du en time eller to på det. Det sidste af eftermiddagen er sat af til fri leg. Her bruger du måske noget tid på at holde dig opdateret på trends og laver analyser af markedet og konkurrenterne.

Start?
Lyder det som noget for dig? Så send dit CV og en ansøgning til jobs@bennybox.dk
For os handler det mest af alt om at finde den rette person. Det er selvfølgelig et plus hvis du har arbejdet med opsøgende salg før. Ligesom det ikke er dårligt hvis du har erfaring med projektstyring. Vigtigst er det dog, at du kan se dig selv trives i et lille team som vores, hvor du får masser ansvar og ikke er bange for at bevise dit værd. Vi forestiller os at du som person er udadvendt og struktureret.
Optimalt er du i gang med et studie som du har omkring 2 år tilbage af. Stillingen er på 15-20 timer om ugen og vi er fleksible i eksamensperioder.
Som Junior Business Developer hos os kan vi love at du får en fod indenfor i en branche med uendeligt mange muligheder.
Vi holder samtaler løbende.

Brug for at vide mere?
Har du brug for at vide mere så ring til Christine Burmeister på tlf. 53 62 77 28.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

BENNY BOX APS

Geografi

København NV

Ansøgningsfrist

14 december 2017

Søg jobbet

jobs@bennybox.dk