Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Fixed Income and Nordic Research i Nykredit Markets

Nykredit

Interesserer du dig for de finansielle markeder, nordisk økonomi og obligationsanalyse, og ønsker du et spændende studiejob i en Markets funktion med fysisk placering direkte på trading flooret?

Stort ansvar og varierende arbejdsopgaver
Fixed Income og Nordic Researchs arbejde er vigtig for Nykredit Markets kunder og for Nykredit koncernen. Teamet er ansvarlig for daglige analyser af realkreditmarkedet og nordiske nøgletal, udarbejdelse af makroøkonomiske analyser og konkrete handelsanbefalinger i obligationsmarkedet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • udarbejde figurer og tabeller til analyser og præsentationer
  • lave databaseudtræk og udvikle VBA-kode/SQL-kode
  • udsende analyser.

På længere sigt udvikler dine opgaver sig, og du kommer til at udarbejde kommentarer og mindre analyseopgaver.

Du arbejder analytisk og ansvarsbevidst
Du læser en uddannelse med fokus på finans eller økonomi, fx HA(mat.), Polit eller Oecon, og du har som minimum afsluttet de første par år af din uddannelse. Du har blandt andet interesse for handel med værdipapirer og makroøkonomi og er fortrolig med programmer som Excel og eventuelt VBA. Det er en fordel, hvis du allerede kan kode i VBA og SQL eller har lysten og ambitionen til at lære at kode. Du arbejder med en analytisk tilgang til tingene og er ansvarsbevidst i din opgaveløsning.

Den ugentlige arbejdstid er op til 15 timer, men vi er fleksible i forhold til eksamen og ferier – til gengæld forventer vi, at du er fleksibel i pressede perioder.

Teamplayer med overblik og gennemslagskraft
Du kan ikke nødvendigvis alt fra dag ét, men i samarbejde med nogle af landets bedste analytikere inden for arbejdsområderne lærer du hurtigt, og du tager et stort ejerskab for din egen læringskurve. Samtidig er det afgørende, at du formår at kombinere din faglige viden fra studiet med en udadvendt og resultatorienteret tilgang til både rutineopgaver og til analyse- og udviklingsopgaver. Som person er du udadvendt, initiativrig og engageret. Du arbejder selvstændigt, og du ser løsninger i stedet for forhindringer.

Interesseret? Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt Analytiker Kia Marie Fjorbak Rasmussen, 44 55 11 43 eller Head of Fixed Income and Research Jacob Skinhøj, 44 55 11 27.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online