Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper i YouSee TAK

TDC Group

Studentermedhjælper til Chain Management, YouSee TAK

Har du flair for tal og lyst til at være en del af det vigtige arbejde på tværs i TDC/YouSee med udarbejdelse af månedlige prognoser på salgs- og kaldsvolumen. Er du kvalitetsbevidst og har lyst til at arbejde i et ung engageret team, som hver dag arbejder for at sikre den gode kundeoplevelse, så er du måske vores nye kollega.

Chain Management i YouSee TAK - din nye afdeling

Du vil blive en del af en afdeling der på tværs af YouSee har ansvaret for de langsigtede prognoser på salgsmængder og kaldsvolumen, med input fra mange forskellige afdelinger. Formålet er at skabe balance mellem demand (salgsstyk og kaldsmængder) og supply (teknikere, kundeudstyr og kaldsmedarbejdere) og der arbejdes efter modellen Sales and Operations Planning (S&OP).

Derudover har afdelingen ansvar for at lave kaldsestimater og samle overblik over kommende aktiviteter i en implementeringskalender, og sikre godkendelse i hele kæden af at alle er klar til implementeringen. Alt sammen for at sikre den gode kundeoplevelse.

Dine opgaver vil primært blive at samle og kvalitets tjekke input til S&OP, opdatere præsentationer samt samle det materiale der skal videre til ledelsen. Du skal have flair for tal og være god til at arbejde i Excel og PowerPoint.

Vi søger en udadvendt kollega med flair for tal

Du skal være analytisk, have flair for tal og udfordrer det du ser. Høj kvalitet er afgørende, da der træffes forretningsmæssige beslutninger på baggrund af materialet.

Du skal kunne arbejde selvstændig og samtidig sætte samarbejde højt.

Du skal være godt i gang med en videregående uddannelse og have lyst til at supplere de sidste studieår med praktisk erfaring.

Du vil komme til at samarbejde tæt med dine kollegaer i teamet og med kollegaer på tværs af organisationen.

Personligt er du motiveret af at skabe synlige resultater og muligheden for at sætte overliggeren højere hver eneste gang. Du drives af at tage ansvaret for at lykkes med tingene. Du bruger dit gode humør og positive attitude til at skabe gode og langvarige relationer.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål, så ring til afdelingsdirektør Christina Kristensen på tlf. 20100414

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

TDC Group

Geografi

Teglholmsgade 1, København SV

Ansøgningsfrist

08 december 2017

Søg jobbet

www.tdcgroup.com/career