Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikant ved Handelsafdelingen på den danske ambassade i London

Den Danske Ambassade i London

Handelsafdelingens eksportrådgivere assisterer danske virksomheder, der ønsker at starte eksport til det britiske marked eller at udbygge eksisterende aktiviteter på markedet.

Jobbeskrivelse

Som praktikant i Handelsafdelingen får du erfaring med internationalisering i et britisk perspektiv, mulighed for at lære om international handel i praksis og personlige og faglige udfordringer i et internationalt miljø.

Du vil blive koblet på eksportrådgivernes projekter indenfor både B2B og B2C på områder som forbrugsgoder (bl.a. design, mode og fødevarer), ICT, sundhed, byggeri og energi og miljø. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. markedsundersøgelser, distributørsøgning, messedeltagelse og informationssøgning og telefonisk opfølgning overfor britiske virksomheder. Desuden vil der være opgaver som besvarelse af diverse henvendelser på engelsk og dansk m.m.

Kvalifikationer

Vi søger en dansktalende studerende, som er tilmeldt kandidatuddannelsen eller derunder på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt og gerne med fokus på business.

Vi forventer, at du har en relevant teoretisk baggrund og gode dansk- og engelsk-kundskaber både skriftligt og mundtligt. Du skal være god til at samarbejde, engageret i dine opgaver og arbejde struktureret. Vi søger en praktikant, som er udadvendt, har humor og et stort personligt drive, er nysgerrig, selvstændig og resultatorienteret. Erhvervserfaring fra private virksomheder er en fordel.

Vi lægger vægt på, at du er:

  • fleksibel
  • hurtigt til at skabe dig et overblik
  • initiativrig
  • tilpas med tage uopfordret telefonisk kontakt til både britiske og danske virksomheder
  • selvstændig, men samtidig kunne indgå i et dynamisk team

Du skal kunne redegøre for, hvorfor praktikpladsen er interessant for dig, og hvordan opholdet vil kunne bidrage til dit uddannelses- og karriereforløb, samt hvordan din baggrund er interessant for afdelingens arbejde.

Praktikvilkår

Opholdet skal bidrage til din uddannelse, og vil foregå under vejledning af en diplomatisk medarbejder i afdelingen.

Praktikopholdet varer seks måneder og løber fra den 1. august 2018 til den 31. januar 2019.

Praktikopholdet er ulønnet, men du vil få delvis dækning af dine udgifter i forbindelse med opholdet, og vil kunne få udbetalt et tilskud eller få refunderet udgifter efter regning indenfor DKK 3.500 pr. måned.

Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 9.00-16.30 og fredag kl. 9.00 – 16.00. Du optjener 2,08 feriedage pr. måneds praktik.

Ansøgning

Ansøgningen bedes skrevet på engelsk og sendes sammen med bilag (CV, karakterudskrift, eventuelle referencer). Venligst skriv ”Dit Navn - Handelsafdelingen” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest 15. marts 2018 på mail til lonambintern@um.dk

Yderligere oplysninger

Oplysninger om ambassaden samt ambassadens praktikantordning kan findes på ambassadens hjemmeside www.denmark.org.uk. Har du spørgsmål om Handelsafdelingen, som du ikke finder svar på online, kan du kontakte Mette Diego-Roll på +44 (0)207 333 0220 eller Per Andersen på +44 (0)207 333 0224


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Den Danske Ambassade i London

Geografi

London, UK

Ansøgningsfrist

15 marts 2018

Søg jobbet

lonambintern@um.dk