Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikant ved afdelingen for Kommunikation, Kultur og Public Diplomacy på den danske ambassade i London

Den Danske Ambassade i London

Afdelingen har ansvaret for ambassadens kommunikation og kontakten til dansk og britisk presse. Vi kommunikerer også med den britiske offentlighed via vores egne nyhedskanaler, hvis indhold praktikanten i vid udstrækning har det daglige ansvar for - hjemmeside, nyhedsbrev, Twitter og Facebook. Sproget i den eksterne kommunikation er altid engelsk, internt oftest dansk.

Jobbeskrivelse

Som praktikant i presse-, kultur- og informationsafdelingen vil du blive en del af et dynamisk team, der arbejder sammen om at formidle viden, skabe fokus og sørge for logistikken bag de kulturelle arrangementer, som ambassaden er involveret i. Du vil desuden få et indblik i de mange kulturelle sammenhænge, Danmark indgår i samt få kendskab til den engelske kultur.

Endelig får du til opgave at varetage ambassadens infotjeneste, hvor borgere og brugere kan få svar, når de retter henvendelse via telefon, brev, e-mail eller de sociale medier.

Kvalifikationer

Vi søger en dansktalende studerende, som er tilmeldt samfundsvidenskabelig eller tilsvarende kandidatuddannelse eller derunder på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt.  Du skal kunne redegøre for, hvorfor praktikpladsen er interessant for dig, og hvordan opholdet vil kunne bidrage til dit uddannelses- og karriereforløb.

Blandt de vigtigste kvalifikationer, vi kigger efter, er:
• Gode engelskkundskaber i skrift og tale
• Dokumenteret interesse for og viden om kultur
• Journalistisk erfaring
• Erfaring med hjemmesideredigering og digitale nyhedsbreve
• Professionel erfaring med sociale medier
• Erfaring med foto, video og lyd
• Tidligere udlandsophold i et engelsktalende land

Praktikvilkår

Opholdet skal bidrage til din uddannelse, og vil foregå under vejledning af Presse Attachéen.

Praktikopholdet er af seks måneders varighed og løber fra 1. august 2018 til 31. januar 2019.

Praktikopholdet er ulønnet, men du vil få delvis dækning af dine udgifter i forbindelse med opholdet, og vil kunne få udbetalt et tilskud eller få refunderet udgifter efter regning inden for DKK 3.500 pr. måned.

Arbejdstiden er 9.00-16.30, mandag-fredag. Du optjener 2,08 feriedage pr. måneds praktik.

Ansøgning

Ansøgning samt bilag (CV, karakterudskrift, eventuelle referencer) mærket ”Dit Navn – Presse & Kultur”, bedes sendt senest 15. marts 2018 på mail til lonambintern@um.dk

Yderligere oplysninger

Oplysninger om ambassaden samt ambassadens praktikantordning kan findes på ambassadens hjemmeside www.denmark.org.uk. Har du spørgsmål om Presse & Kultur afdelingen, som du ikke finder svar på online, kan du kontakte Presse Attaché Jakob Holm på +44 207 333 0256.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Den Danske Ambassade i London

Geografi

London, UK

Ansøgningsfrist

15 marts 2018

Søg jobbet

lonambintern@um.dk