Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Erhvervspolitisk konsulent – job i DI

Dansk Industri

Fuldtidsstilling

Brænder du for at forbedre de lokale erhvervsforhold for virksomheder i hele landet?

Har du flair for tal, erfaring med analyser og næse for politiske budskaber? Vil du arbejde bredt med DI’s forskellige politikområder over for kommuner og regioner og bære DI’s lokale mærkesager ud til borgmestre og kommuner i områderne? Og kan du skrive om det i både notater, taler og debatindlæg?

Så er du lige den nye erhvervspolitiske konsulent, som vi søger til DI Regionalforeninger.

Om os
Du bliver en del af et team med 25 regionale ildsjæle – heraf 13 konsulenter – som alle arbejder med lokal og regional erhvervspolitik og er i tæt dialog med medlemsvirksomheder og kommuner over hele landet. Desuden har vi fem regionale pressekoordinatorer, som hjælper foreningerne med at bringe budskaber ud i de regionale medier, et administrativt team, som hjælper med møder, arrangementer, prisuddelinger m.v. i hele landet og to studenter, som blandt andet bistår med tal og analyser.

Vi arbejder for at sikre virksomhederne gode lokale erhvervsvilkår, hvad enten de hører til i Hovedstadsområdet, i mellemstore provinsbyer eller i yderområder. Det gør vi gennem tæt dialog med kommunale og regionale beslutningstagere. Regionalforeningernes rolle er at være talerør og lobbyister for DI’s regionale og lokale synspunkter, at kommunikere DI’s nationale synspunkter ud regionalt og lokalt samt at bære DI’s ydelser og tilbud ud til vores medlemmer lokalt og regionalt.

Om jobbet
Du vil komme til at arbejde bredt med mange af DI’s politikområder. God infrastruktur, adgang til kvalificeret arbejdskraft, flere unge på erhvervsuddannelser, bedre kommunal erhvervsservice og andre aktuelle emner er på dagsordenen hos mange regionalforeninger. Du vil også komme til at arbejde med DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse i tæt samarbejde med dygtige kolleger i vores og andre afdelinger i DI. Derudover vil du indgå i den løbende udvikling af det regionale arbejde bl.a. erhvervsklimaundersøgelsen, medlemsmøder, borgmester- og kommunemøder og regional presse.

Desuden vil du få ansvar for en af DI’s 19 regionalforeninger og kontakten til virksomhederne og kommunerne i området.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig
Vi søger en ambitiøs, selvstændig og initiativrig kollega, der

  • har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.jur. eller lignende.
  • kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring fra ministerium, kommune eller anden interesseorganisation
  • har stærke analytiske evner og kan lide at arbejde med tal og analyser
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • har lyst til at arbejde med politisk lobbyarbejde og virksomhedskontakt.

Interesseret?
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte underdirektør Hanne Schou på 3377 3618 eller mobil 29 49 46 73.

Tiltrædelse: 1. januar 2018 eller snarest herefter.

Ansøgning
Send snarest muligt din ansøgning med begrundelse for at søge jobbet, dit CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket - senest søndag den 10. december 2017. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online