Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Researcher Studiejob

Brinch & Partners ApS

Brinch & Partners er et konsulentfirma specialiseret i Search & Selection. Vi løser opgaver inden for rekruttering af især ledere og specialister, og arbejder sammen med et bredt spektrum af virksomheder. Med udgangspunkt i kundens strategi tilrettelægger vi en proces, som sikrer at vores kunder får tilført præcis de kompetencer, der er behov for. Kendetegnende for vores opgaveløsning er det tætte samspil mellem konsulenter og kunder, og hvor vi således fungerer som en naturlig sparringspartner. Vi tager lederskab for hele processen fra den indledende profilanalyse, over sourcing af kandidater, til dialogen og kompetenceafdækningen med disse. Vi har kontorer i det centrale København og i Århus, og søger nu til vores researchafdeling en:

Researcher med fokus på Search & Selection

Studiejob København

Ekstrovert og struktureret researcher
Som researcher vil du være ansvarlig for at generere et felt af potentielle kandidater til de stillinger, du er tilknyttet. Dette indebærer search via relevante netværk, samt den indledende kontakt til kandidater, med det formål at afdække deres profil. I samarbejde med konsulenten vil du ligeledes deltage i udarbejdelsen af profilanalysen og stillingsbeskrivelsen, samt deltage i interviews. Derudover vil du deltage i koordineringen af andre administrative opgaver, omfattende f.eks. tests, mødebooking og korrekturlæsning. Du får således mulighed for at være en del af hele processen, fra den indledende analyse, over interviews og tests, til den endelige afslutning af opgaven.
Som researcher vil du få en rolle, som vil give indsigt i vores kunders organisatoriske opbygning, strategi og tilgang til HR management og du vil derigennem få en bred berøringsflade i det danske erhvervsliv. I takt med din stigende erfaring, vil du være i stand til at sparre med konsulenten omkring relevante kandidaters faglighed og relevans ift. en specifik opgave.

Du bliver del af et kompetent og kundeorienteret team
Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, kompetente kollegaer, studierelevante problemstillinger, samt muligheden for at etablere et bredt netværk i erhvervslivet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter i både København og Århus, hvor du vil stifte bekendtskab med mange forskellige typer af brancher og kunder, lige fra store internationale koncerner til mindre- og mellemstore virksomheder. Samtidig er der mulighed for en fleksibel planlægning af din arbejdstid, så du har mulighed for at passe dine studier ved siden af jobbet.

Din baggrund
Du har sandsynligvis lige påbegyndt din kandidatuddannelse på CBS, DTU eller IT-Universitet. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og social. Du evner at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor humor og kundetilfredshed er i fokus. Samtidig er du analytisk og tillidsvækkende, og har let ved at skabe kontakt til mennesker.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Researcher Joachim Præstmark på +45 7020 2328 eller på email: jp@brinchpartners.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV med referencen 11.712 Researcher snarest via e-mail mail@brinchpartners.dk eller direkte gennem vores hjemmeside.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Brinch & Partners ApS

Geografi

København K.

Ansøgningsfrist

27 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online