Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Forretningsorienteret studentermedhjælper med evne for struktur og økonomi

ATP

Er du skarp til at skabe struktur, analysere data og kommunikere klart og tydeligt? Så er du måske ATP Koncernens nye studentermedhjælper. ATP Koncernen er Danmarks største udbetalingshus og har hele Danmark på kundelisten. Vi udbetaler 245 mia. kr. om året til vores kunder og administrer udbetalinger af pensionsydelser, boligstøtte mm. Du bliver en del af Processer og Ordninger, der har det overordnede ansvar for forretningsløsningerne i den del af ATPs Administrationsforretning, der arbejder med pension og sikring.

Hvad kan vi gøre smartere?

Som studentermedhjælper i Processer & Ordninger vil du både skulle arbejde med enkelte af vores produkter og i andre sammenhænge på tværs af produkterne. Vi forventer, at du ikke er bange for at spørge, om vi kan gøre noget endnu smartere eller enklere til glæde for vores kunder.

I dit daglige arbejde skal du:

  • udarbejde analyser og identificere løsninger på de problemstillinger, vores kunder oplever

  • hjælpe med at sikre de rigtige krav til løsningen og være med til at drive udviklingen

  • koordinere og hjælpe med at drive opgaver for kolleger og leder.

  • Du hjælper med at holde overblikket

udarbejde analyser og identificere løsninger på de problemstillinger, vores kunder oplever

hjælpe med at sikre de rigtige krav til løsningen og være med til at drive udviklingen

koordinere og hjælpe med at drive opgaver for kolleger og leder.

Du hjælper med at holde overblikket

Du er i gang med en relevant kandidatuddannelse (fx cand.polit. eller cand.merc.) og har minimum 1,5 år tilbage af din studietid.

Vi forventer, at du er:

analytisk til fingerspidserne og brænder for at gøre tingene smartere

stærk i mundtlig såvel som skriftlig formidling og har erfaring med at skrive til forskellige målgrupper

god til at samarbejde og skabe netværk

struktureret, flittig og god til at eksekvere.

Har du også kendskab til SharePoint, som vores intranet er baseret på, vil det være et stort plus.

Det er en forudsætning for at trives i jobbet, at du er udadvendt og frisk på nye udfordringer, og at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Jobbet er hos ATP i Hillerød, hvor du skal kunne arbejde 15-20 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible med dine arbejdstider i eksamensperioder.

Hvem er vi?

Du bliver en del af et team af forretningsspecialister med forskellige faglige profiler. Fælles for os alle er, at vi går til vores opgaver med masser af humor, hjælpsomhed og viljen til at lykkes. Hos os får du hurtigt et unikt indblik i ATPs forretning og et stort netværk rundt i hele organisationen.

Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning.

Sådan søger du

Din ansøgning skal være modtaget senest den 12. december, men vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Studsgaard på tlf. 4820 4050.

 

I ATP kan du investere din karriere i spændende udviklingsprojekter eller i den løbende forbedring af vores drift. Du kan arbejde med ansvarlig investering af en pensionsformue på 800 mia. kr. eller med effektiv administration af velfærds- og sikringsydelser for 245 mia. kr., der skaber tryghed for danskerne. Uanset, hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og administrationsforretning vil du opleve, hvor vanedannende det er, når ledere og medarbejdere arbejder begejstret sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet. Samtidig vil du opleve en arbejdsplads, der gør en aktiv indsats for at understøtte din sundhed. F.eks. har vi tilbud, der inspirerer til bevægelse i arbejdstiden, sund frokostordning og fra 1. januar 2018 er matriklerne og arbejdstiden i ATP røgfri.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

ATP

Geografi

Hillerød

Ansøgningsfrist

12 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online