Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Tre ambitiøse studenter til KL's Center for Vækst og Beskæftigelse

KL - Kommunernes Landsforening

Interesserer du dig for politik, lokalt demokrati og tidens velfærdsdagsordener? Arbejder du struktureret og selvstændigt, og har du flair for tal og analyser af data?

Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper på integrations-, uddannelses- eller beskæftigelsesområdet i Center for Vækst og Beskæftigelse i KL.

I KLs Center for Vækst og Beskæftigelse er vi 40 medarbejdere, som i en teamorganisering dækker fagområderne beskæftigelse, uddannelse, integration af flygtninge, det boligsociale område, erhvervsudvikling og turisme samt kultur og fritid. Centeret beskæftiger sig bl.a. med interessevaretagelse, politikformulering, projekter samt udvikling og afholdelse af kurser og konferencer.

Som student bliver du tilknyttet ét team, men du vil også blive involveret i opgaver, der går på tværs af områderne. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med konsulenterne på området og indgå i et stærkt studenterteam bestående af ni studenter.

Dine opgaver

Du vil bl.a. skulle:

 • Planlægge, gennemføre og deltage i konferencer, temadage og møder

 • Udarbejde og behandle kvalitative og kvantitative spørgeskemaundersøgelser samt lave desk research

 • Udarbejde analyser af data på bestemte fagområder, bl.a. monitorering af kommunernes integrations- og beskæftigelsesindsats

 • Formidle viden til kommunerne fx via KLs hjemmeside

 • Bidrage til kontorets interessevaretagelse

 • Diverse ad hoc og administrative opgaver

Dine kompetencer

Vi søger en student, der vokser med jobbet, og som er:

 • Hurtig til at sætte sig ind i ny viden

 • Velformuleret på skrift og i tale

 • God til at tage ansvar, og som er selvstændig, opsøgende og initiativrig

 • Struktureret og grundig

 • En fleksibel holdspiller, der er åben for alle slags opgaver

Du er studerende ved en relevant lang videregående uddannelse, og det er en fordel, hvis du har minimum 1,5 år tilbage på studiet.

Interesse for og kendskab til integrations-, beskæftigelses- eller uddannelsesområdet er en fordel, men ikke et krav.

KL tilbyder

Som medarbejder i KL er du en del af en interesseorganisation med stor politisk gennemslagskraft og med indflydelse på samfundsudviklingen. Som student i KL får du både ansvar og gode udviklingsmuligheder. KL har endvidere et godt studentermiljø og flere medarbejderaktiviteter samt et fitnessrum.

Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen og kan tilpasses i forhold til dit studie. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgning

Lyder en eller flere af de tre studenterstillinger som noget for dig, så send CV og ansøgning via formularen, så vi har den senest søndag den 10. december.

Hvis du er særligt interesseret i ét af områderne integration, beskæftigelse eller uddannelse, bedes du angive det i din ansøgning. Vi gør opmærksom på, at der kan være tilfælde, hvor studenterne skifter team og dermed fagområde for at få centrets samlede studenterbemanding till at gå op.

Vi forventer at holde samtaler den onsdag den 13. og torsdag den 14. december 2017 med opstart den 1. februar 2018 eller tidligere.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sara Glahder Lindberg på mail sgl@kl.dk eller tlf. 3370 3149.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

KL - Kommunernes Landsforening

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online