Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Systemisk Risiko Analyse og Politik

Danmarks Nationalbank

Har du lyst til at være med til at sikre finansiel stabilitet i Danmark? Og samtidig få et unikt indblik i sammenhænge i den danske finansielle sektor?

Job

Jobbet er i sektionen Systemisk Risiko Analyse og Politik, der er en del af afdelingen Finansiel Stabilitet. Målet for vores arbejde er at sikre Danmark en robust økonomi. Vi er sekretariat for Det Systemiske Risikoråd, vi udvikler kvantitative modeller til analyse af systemiske risici og vi bidrager til Nationalbankens analyser af den finansielle stabilitet. Dit arbejde vil primært vedrøre databehandling og programmering i forbindelse med udvikling og opdatering af vores indikatorer og modeller, som vi anvender i den løbende overvågning af risici i det finansielle system.

Vi tilbyder

et fagligt udfordrende og lærerigt studenterjob i et godt arbejdsmiljø præget af høj faglighed, hvor vi sammen gør viden til værdi. Du vil gennem dine arbejdsopgaver få et solidt kendskab til den finansielle sektor. Arbejdstiden er 18 time pr. uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse fx i forbindelse med eksamener.

Din profil

Vi forventer, at du er omhyggelig, ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret. Du har flair for it og har lyst til at arbejde med data. Vi lægger vægt på, at du har gode teoretiske kundskaber og analytiske evner samt interesse for finansielle forhold. Du har som minimum bestået 1. år med et godt resultat på økonomi (polit., scient.oecon., HA.mat. el.lign.).

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Systemisk Risiko Analyse og Politik Thomas Sangill på tlf. 6169 7766, thsa@nationalbanken.dk. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR partner Jens Erik Larsen på tlf. 3363 6502, jel@nationalbanken.dk.

Ansøgning

Ansøg med relevante eksamenspapirer senest 10. december 2017.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

10 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online