Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Team Effektiv Regulering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Har du lyst til at hjælpe os i vores arbejde for at gøre det lettere og billigere at drive virksomhed? Er du i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, og har du kendskab til den danske lovgivningsproces og/eller EU's beslutningsprocedure? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Effektiv Regulering i Erhvervsstyrelsen.

Om stillingen 

I Team Effektiv Regulering (TER) arbejder vi for at skabe gode vilkår for dansk erhvervsliv. Det gør vi ved at sikre, at erhvervsreguleringen er effektiv og ikke unødigt byrdefuld. Vi koordinerer og implementerer regeringens indsats for enklere regler for erhvervslivet, og i tæt samarbejde med myndigheder og erhvervslivet arbejder vi for at fjerne unødvendige byrder.  

En central opgave i TER er at vurdere de administrative konsekvenser for erhvervslivet ved forslag til nye love og bekendtgørelser og at kvantificere regulering med væsentlige byrder og lettelser. I teamet modtager vi alle nye erhvervsrelevante regler i høring, og vi hjælper andre ministerier med at udarbejde gode konsekvensvurderinger. Endvidere sekretariatsbetjener vi regeringens Virksomhedsforum for enklere regler, som bl.a. udpeger områder med byrdefuld regulering og kommer med forslag til forenklinger.  

Som studentermedhjælper i teamet bliver din primære opgave at bistå i udarbejdelse af høringssvar om ny regulerings administrative konsekvenser for erhvervslivet samt øvrige ad hoc opgaver.  

Herudover vil der være mulighed for at blive inddraget i sekretariatsbetjeningen af Virksomhedsforum. Eksempelvis i form af arbejdet med de forenklingsforslag, som stilles af forrummet til regeringen.   

Om dig 

Vi lægger vægt på, at du: 

  • er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse 
  • har praktisk erfaring fra andre studiejobs eller praktikophold 
  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner 
  • er analytisk, systematisk og grundig 
  • tager ansvar for dine opgaver  
  • kan komme med nye ideer til enklere løsninger for erhvervslivet 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i forvaltning og/eller i virksomhedernes administration. 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. 

Virksomhederne skaber vækst for de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.   

I TER er vi pt. 17 ansatte. I Erhvervsstyrelsen tror vi på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. Vores studentermedhjælpere spiller en vigtig rolle i vores daglige arbejde, og vi går derfor meget op i, de bliver godt integreret, fagligt såvel som socialt. 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen og krydstogtskibene. Vi har en uformel omgangstone og rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Under overskriften ’Virksomheder og drift’ kan du læse om arbejdet for enklere regler for virksomhederne. 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Din ugentlige arbejdstid bliver 15-20 timer, og vi ønsker, at ansættelsen påbegyndes hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder – din uddannelse er trods alt det vigtigste. 

Hvis du vil høre mere om stillingen eller om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte Morten Vestergaard Hansen på telefon +45 35 29 12 13. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på telefon +45 91 33 70 37. 

Interesseret? 

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at klikke på ”Søg stilling”-nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest torsdag den 4. januar 2018 kl. 12

Vi planlægger at holde samtaler i uge 3 og 4. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

04 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online