Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til forretningssystemer (SimCorp Dimension) i IT Capital Markets

Nykredit

Brænder du for at arbejde med de finansielle markeder, og vil du på kort tid have mulighed for at opnå dyb indsigt i forretnings- og it-processer i en stor finansiel koncern? 

Dit kommende job
SimCorp Dimension er Nykredit-koncernens portefølje- og risikostyringssystem og bruges på tværs af forretningsenhederne Asset Management, Nykredit Portefølje Administration og Finans. Det er herfra, vi styrer fundingen af vores realkreditudlån på mere end 1.100 mia. kr. og håndterer forvaltningen af mere end 700 mia. kr. af både egne og kunders midler.

Dine ansvarsområder
Du får mulighed for at arbejde sammen med vores to specialistteams omkring udvikling af platformen. Dine arbejdsopgaver bliver at understøtte de to teams, for eksempel i forbindelse med test. Derudover kommer du også til at løse diverse praktiske og administrative opgaver, der understøtter udviklingen. På sigt vil du få mulighed for at løse reelle udviklingsopgaver, med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser.

Din erfaring
Vi forventer, at du er ved at tage en kandidatgrad indenfor økonomi, IT eller en kombination heraf. Dertil har du en stor interesse for at opnå en stor forståelse for de finansielle markeder, herunder afvikling af handler og værdiansættelse af instrumenter. Samtidig er du interesseret i IT, og for hvordan IT spiller sammen med forretningsprocesser.

Dine nye kolleger er fordelt på to specialistteams, hvor både tempo og humøret er højt. Som person bør du derfor trives med at arbejde i et team, du er nysgerrig og formår at holde hovedet koldt i pressede situationer med mange bolde i luften. Endelig ser du det som en mulighed at blive udfordret fagligt og trives med, at der bliver stillet krav til din performance.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team af dygtige specialister forankret i IT Capital Markets, der understøtter forretningsenheder inden for Nykredit Markets, Nykredit Portefølje Administration, Asset Management samt Finansafdeling med it-løsninger. I IT Capital Markets kan du trække på godt 60 fagligt stærke kolleger med forskellige baggrunde.

Arbejdstiden vil typisk være på 15 timer om ugen fordelt over 2-3 arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine eksamensperioder.

Er du interesseret? Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads og virksomhed, kontakt afdelingsdirektør Claus Anker, 44 55 22 41 eller HR Business Partner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.


Ansøgningsfrist: 18. december 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

18 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online