Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

STUDERENDE MED FLAIR FOR TAL SØGES TIL EUROPÆISKE ERV

Academic Work

Academic Work søger nu en økonomistuderende, der kan kalde sig selv et analytisk geni med forståelse for statistikanalyse og Excel makroer og samtidigt en business haj med god forretningsforståelse. Vi leder efter dig der kan dine tal, er selvstændig og udadvendt og studerer en relevant uddannelse inden for finans, økonomi eller lignende på kandidatniveau med minimum et år tilbage af din uddannelse. Kan du sig ja til dette? Så er du måske den vi leder efter!

INFO

Academic Work søger for Europæiske ERV en studentermedhjælper til deres operation afdeling i København. Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for Europæiske ERV på deres kontor. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

OM STILLINGEN

Du vil være del af operation afdelingen der i dag har 70 medarbejdere der dagligt håndterer kundeservice, forsikringskrav og corporate support for både Danmark og Sverige. Som studentermedhjælper vil dit primære arbejde bestå i analysearbejde samt udarbejdelse af månedlige rapporter og præsentationer hertil. Du vil samtidigt også stå for at udvikle analyseprocesserne i Excel og videreudvikle på viden omkring erstatningskrav og –udgifter, så analyse og rapportering automatiseres for at skabe størst muligt effektivitet.

Du vil til dagligt arbejde selvstændigt med dine opgaver, mens du rapporterer direkte til virksomhedens COO. Du vil derfor få en grundig introduktion til afdelingen, dine opgaver og dine ansvarsområder, så du kan indsamle den nødvendige viden til at arbejde selvstændigt.

VI SØGER DIG SOM
 • Er i gang med en relevant uddannelse inden for finans eller økonomi, fx Cand.merc, Cand.polit, Cand.oecon, eller lignende, og har minimum et år tilbage af dine studier
 • Kan arbejde cirka 15 timer om ugen
 • Har kendskab til Excel makroer og kan bidrage med selvstændig udvikling og bearbejdning af disse
 • Har god forståelse for statistikanalyser og rapportering
 • Taler og skriver flydende dansk

Det er desuden meriterende, men ikke et krav, at du:

 • Har erfaring med analyse og bearbejdning af Excel fra tidligere stillinger
 • Har kendskab til eller erfaring fra forsikringsbranchen
 • Har god forståelse for engelsk og svensk

Afdelingen er under udvikling og du vil her være den første studentermedhjælper med disse arbejdsopgaver. Det er derfor vigtigt at du tør kaste dig ud i en stilling, der kræver at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver, at du tør udforske og indsamle viden uden at skulle holdes i hånden, og er 100% selvdreven. Vi ser gerne at du trives i en hverdag med tunge analytiske opgaver og daglig kommunikation med din leder, dine kollegaer og virksomhedens kunder, for effektivt at kunne bidrage med den rigtige viden. Målet med dit arbejde er at levere rapporter, samtidigt med at du effektiviserer processerne og forbedrer forståelsen for kundernes behov og de månedlige erstatningskrav, så det i sidste ende vil gøre en forskel både tidsmæssigt og på bundlinjen. Det er derfor vigtigt at du er proaktiv, har udpræget sans for forretning og er god til at se muligheder for optimering.

Du vil til gengæld tage del i en virksomhed, hvor der er stor mulighed for udvikling af dine personlige og erhvervsmæssige egenskaber og for at opbygge et solidt netværk blandt hundredvis af dygtige kollegaer i hele Europa. Måske du ser dig selv i en fremtidig stilling som underwriter, analytiker eller drages af en karriere i finansverdenen? Her er muligheden for den rigtige start!

ANDEN INFORMATION
 • Opstart: Start januar
 • Omfang: deltid ca. 15 timer/ugen, almindelige kontortider
 • Sted: København V

Ansøgninger modtages ikke via mail. Du søger i stedet stillingen ved at følge linket og klikke på ”Ansøg” nederst på siden. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag!

Spørgsmål omkring stillingen kan henvendes til Consultant Manager, Marlene Hansen på: info@academicwork.dk

OM ACADEMIC WORK

Academic Work er Home of the Young Professionals. Vi henvender os til dig som er akademiker eller studerende på højskole/universitet, er nyuddannet eller ny på arbejdsmarkedet. Vi lægger meget tid og mange ressourcer i at finde nye talenter og fremtidige medarbejdere. Er du en af dem?

OM EUROPÆISKE ERV

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, og indgår i ERV International. De har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos dem. Denne tillid har Europæiske ERV opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude – uanset hvor i verden du befinder dig. Her er der krav og forventninger til det enkelte individ, men også fleksibilitet og udvikling for den der tør gribe den – er du den vi leder efter?


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Academic Work

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 december 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online