Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Politik og direktion i Dansk Magisterforening

DM - Dansk Magisterforening

Student til Politik og direktion i Dansk Magisterforening

Analyser, research, statistik og undersøgelser indgår som en væsentlig del af DM’s politiske interessevaretagelse. Til at styrke DM’s arbejde for medlemmerne søger vi en analytisk stærk student, som har interesse for arbejdsmarkeds og uddannelsespolitiske forhold.

Dine vigtigste arbejdsområder

·  Bearbejdning af viden, data og statistik på det akademiske uddannelses- og arbejdsmarkedsområde

·  Udarbejdelse af analyser, notater og oplæg til brug for DM’s strategiske og politiske arbejde

·  Deltagelse i ad hoc-prægede research- og skriveopgaver

·  Forefaldende opgaver til løbende understøttelse af arbejdet i Direktion og Politik

Dine kompetencer

Du læser sandsynligvis en samfundsvidenskabelig uddannelse. Du er optaget af, hvad der rører sig i samfundet, og du kan oversætte strømninger i samfundsudviklingen til muligheder og konsekvenser for DM’s medlemmer. Hvis du er god til at tænke i politiske budskaber som en konsekvens heraf, er det en absolut fordel.

Du er grundig, struktureret og vedholdende i dit arbejde. Du er sprogligt stærk og dygtig til at skrive klart og enkelt. Endelig arbejder du selvstændigt og trives i et travlt miljø, hvor du er tæt på foreningens formand og den øverste ledelse i det daglige.

Desuden er det afgørende, at du er udadvendt og forstår at samarbejde på tværs i organisationen.

Vi tilbyder

Du kommer ind i en organisation i rivende udvikling og som altid stræber efter at blive bedre til at organisere stærke medlemmer i stærke fællesskaber.  Du bliver en del af en afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, og du får erfaring med at arbejde med akademiske arbejdsopgaver i en politisk styret organisation.

Stillingen er på 15 timer om ugen og ønskes besat snarest muligt. Organisatorisk er stillingen placeret i Direktion og Politik med reference til stabschefen. Afdelingen består af en række funktioner, der understøtter og betjener DM’s politiske niveau, DM’s organisation samt DM’s direktion.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Kristina Laksáfoss Søgaard på telefon 38 15 66 60 eller krs@dm.dk.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Trine Lund Niegel på telefon 38 15 66 10 eller tln@dm.dk

Send din ansøgning, dit cv, eksamensudskrifter og evt. relevante papirer til os på linket nedenfor senest 19. januar 2018, kl. 10.00. Du kan kun ansøge online via dette link.

Vi holder ansættelsessamtaler 25. januar 2018.

Om DM
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fælles-skaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

DM - Dansk Magisterforening

Geografi

Frederiksberg

Ansøgningsfrist

19 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online