Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering søger akademisk medarbejder til økonomistyring og finanslovsarbejde

Beskæftigelsesministeriet

Fuldtidsstilling

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring på et højt fagligt niveau tæt på de strategiske beslutninger i en styrelse? Kan du være vores garant for en sikker styring af en samlet driftsøkonomi på ca. 500 mio.kr.? Så har vi en spændende stilling i Kontoret for Økonomi og Ressourcestyring.  

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.  

Arbejd tæt på finanslovsprocessen i spændingsfeltet mellem økonomi og politik I Kontoret for Økonomi og Ressourcestyring varetager vi økonomiforvaltningen for STAR. Vi har både det overordnede ansvar for styrelsens økonomistyring, herunder finanslovsarbejde samt for alle bevillinger til den aktive beskæftigelsesindsats og forsørgelsesydelser til ledige og personer udenfor arbejdsmarkedet. Samtidig har vi ansvaret for budgettering og budgetopfølgning for styrelsens interne driftsøkonomi.  

I kontoret arbejder vi teambaseret og du bliver en del af det team, som arbejder med styrelsens interne økonomistyring. Teamet spiller en central rolle i understøttelsen af direktionens løbende økonomiske og strategiske prioriteringer inden for styrelsens eget driftsbudget på ca. 500 mio.kr. årligt. Det er et stærkt hold med et tæt indbyrdes samarbejde og fokus på resultater.  

Dine konkrete ansvarsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil, men blandt de mulige opgaver kan vi især fremhæve:

 • bidrag til udarbejdelse af finanslovsforslag, løbende udgiftsopfølgninger og det endelige regnskab for styrelsens driftsbevillinger  
 • udarbejdelse af beslutningsoplæg til styrelsens direktion til brug for tværgående, strategiske prioriteringer af styrelsens samlede økonomi  
 • udarbejdelse af analyser og ledelsesinformation til STARs direktion og Beskæftigelsesministeriets departement  
 • løbende opfølgning på styrelsens interne, budgetmæssige prioriteringer  
 • bidrag til udvikling af metoder til mere præcis budgettering og bedre styring af styrelsens driftsudgifter i lyset af budgetloven.  

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:  

 • er cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende  
 • har flair for tal og kan forholde dig analytisk til store datamængder  
 • kan formulere dig kort og præcist, både mundtligt og skriftligt  
 • kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger til ikke-økonomer  
 • lægger vægt på at opnå resultater gennem samarbejde med andre  
 • trives i en hverdag præget af mange og meget korte deadlines, hvor hver arbejdsdag kan vise sig at blive anderledes end forventet  
 • er kreativ og kvalitetsbevidst i forhold til både driftsopgaver og udviklingsopgaver  
 • har godt humør og stort engagement i arbejdsplads og kolleger.

Hvis du har erfaring med finanslovsarbejde, det statslige budget- og bevillingssystem, økonomistyring i staten og/eller kommunerne er det en fordel, men ikke et krav. Nyuddannede opfordres også til at søge.  

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. marts 2018.  

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.
Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 København S.  

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Kasper Håkansson på tlf.nr. 7221 7800.  

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Dorthea Thomsen på tlf.nr. 7220 5012.  

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 14. januar 2018.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 4 2018.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Beskæftigelsesministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

14 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online