Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Udvikling og Analyse i Skoleområdet

Rudersdal Kommune

Om jobbet

I Rudersdal Kommune har vi 12 velfungerende skoler, samtidig er vi optaget af, at alle elever i Rudersdal skal lære at lære mere. Derfor har vi travlt og brug for en ekstra hånd på flere områder.

Du kommer til at bidrage til flere forskellige opgaver og vil blandt andet komme til at arbejde med at styrke den databaserede skoleudvikling og understøtte effektmålinger af indsatser på det børnesociale område og være med til at gennemføre surveys mm. Du skal bidrage til at sætte viden og data i system, så det bliver lettere at gå til og skaber mening for dem, der skal bruge det.

Din profil

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse med 2 til 3 år tilbage. Du er god til Excel og er optaget af både kvantitativ og kvalitativ metode. Du har interesse for udviklingen af folkeskolen det børnesociale område og har lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en skole- og familieforvaltning. Du arbejder systematisk og struktureret og kan bevare overblikket, når der er flere opgaver. Du er ambitiøs, grundig og griber opgaverne an med stor selvstændighed og engagement

Du er initiativrig og fleksibel i forhold til nye opgaver og arrangementer, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du er god til at holde overblik og har en positiv tilgang til omverdenen.


Derfor skal du vælge os


Du bliver en del af en udviklingsorienteret organisation, der arbejder med at skabe de bedste rammer for kommunens børn og unge og får en enestående mulighed for, at bidrage til udviklingen af folkeskolen og det specialiserede børneområde. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for tal og statisk og får samtidig dybere viden om skole- og socialområdet. Du vil blive ansat i Skoleområdet, der er omdrejningspunkt for den kvalitative udvikling af skolerne, men vil også komme til at arbejde med det børnesociale område. Vi er ansvarlige for at understøtte skolernes udvikling og at opbygge data, der kan give viden og indsigt i effekten af vores og skolernes indsatser.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 15 timer om ugen og med start den 1. marts 2018. Vi er fleksibel ift. eksamensperioder. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Om os

Udvikling og analyse i Skole og Familie området har til huse i Administrationsbygningen på Stationsvej 36, 3460 Birkerød, tæt på Birkerød S-tog station og bymidte.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nedenfor.

Samtaler: holdes i uge 4

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Rudersdal Kommune

Geografi

Rudersdal

Ansøgningsfrist

17 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online