Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student i FOA Politik og Analyse inden for arbejdsfeltet undersøgelser og analys...

FOA - Fag og Arbejde

Vil du være med til at udarbejde spændende undersøgelser af FOA-medlemmernes arbejdsvilkår.

Vi har to ledige stillinger i enheden, da to af vores studenter netop skal til at aflevere deres speciale. Du vil blive tilknyttet teamet for undersøgelser og medlemstal, der består af 3 konsulenter og 3 studenter, som løser opgaver for hele organisationen. I hele enheden, FOA Politik og Analyse, er vi 18 medarbejdere, der arbejder med analyser, politik og økonomi. Stillingen er på 15 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver:

 • At planlægge og gennemføre undersøgelser om især medlemmernes arbejdsforhold og arbejdsmiljø. Vi bruger forskellige metoder især spørgeskemaundersøgelser via forbundets medlemspanel, registeranalyser o.a.

 • At bearbejde og formidle resultater af medlemsundersøgelser - bl.a. via forbundets hjemmeside.

 • At analysere FOAs medlemsudvikling og udarbejde medlemsstatistik.

At planlægge og gennemføre undersøgelser om især medlemmernes arbejdsforhold og arbejdsmiljø. Vi bruger forskellige metoder især spørgeskemaundersøgelser via forbundets medlemspanel, registeranalyser o.a.

At bearbejde og formidle resultater af medlemsundersøgelser - bl.a. via forbundets hjemmeside.

At analysere FOAs medlemsudvikling og udarbejde medlemsstatistik.

Du får mulighed for:

 • At få et unikt indblik i hele processen med at designe, gennemføre og afrapportere kvantitative undersøgelser og derved få styrket dine metodekompetencer.

 • At samarbejde med vores presseafdeling og fagblad om formidlingen af resultaterne og se dit arbejde blive omtalt i nationale og lokale medier.

 • At få et afvekslende arbejde og stor indflydelse på løsningen af dine opgaver. Du vil også kunne bidrage med dine egne ideer og vinkler på undersøgelserne.

 • At bruge dine kompetencer til at analysere store datamængder.

 • At indgå i vores tætte teamsamarbejde med gode muligheder for sparring.

At få et unikt indblik i hele processen med at designe, gennemføre og afrapportere kvantitative undersøgelser og derved få styrket dine metodekompetencer.

At samarbejde med vores presseafdeling og fagblad om formidlingen af resultaterne og se dit arbejde blive omtalt i nationale og lokale medier.

At få et afvekslende arbejde og stor indflydelse på løsningen af dine opgaver. Du vil også kunne bidrage med dine egne ideer og vinkler på undersøgelserne.

At bruge dine kompetencer til at analysere store datamængder.

At indgå i vores tætte teamsamarbejde med gode muligheder for sparring.

Din profil:

 • Du har en solid viden om undersøgelsesmetoder (og gennemførelse af undersøgelser) enten fra dit studium eller et relevant studiejob.

 • Du er dygtig til Excel, herunder til funktioner og formler. Du kan bruge statistiske metoder - vi arbejder til dagligt i Excel og STATA.

 • Du er vedholdende og har udprægede analytiske evner. Du kan lide at skrive, og du formidler i et klart og præcist sprog især skriftligt.

 • Du interesserer dig for udviklingen i velfærdssamfundet og dansk politik og vil gerne være med til at varetage FOA-medlemmernes interesser.

 • Du har gennemført mindst 2 år eller er på 4. semester af et samfundsvidenskabeligt studium (fx statskundskab eller sociologi).

Du har en solid viden om undersøgelsesmetoder (og gennemførelse af undersøgelser) enten fra dit studium eller et relevant studiejob.

Du er dygtig til Excel, herunder til funktioner og formler. Du kan bruge statistiske metoder - vi arbejder til dagligt i Excel og STATA.

Du er vedholdende og har udprægede analytiske evner. Du kan lide at skrive, og du formidler i et klart og præcist sprog især skriftligt.

Du interesserer dig for udviklingen i velfærdssamfundet og dansk politik og vil gerne være med til at varetage FOA-medlemmernes interesser.

Du har gennemført mindst 2 år eller er på 4. semester af et samfundsvidenskabeligt studium (fx statskundskab eller sociologi).

FOA tilbyder:

Gode arbejdsforhold, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer og få indsigt i beslutningsprocesserne i en politisk styret organisation. Uformelt arbejdsmiljø og fleksibel arbejdstid også i forbindelse med eksaminer mv.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til intern overenskomst med en indplacering på løntrin 13. Relevant studie- og arbejdserfaring kan give højere løn.

Vil du vide mere om den ledige stilling til undersøgelser og analyser, så kontakt Inge Frölich på 30 50 48 35/mail: if001@foa.dk eller Katrine Bonde Nielsen på 26 45 49 38/mail: kabn@foa.dk  

Ansøgning med cv og eksamensresultater mærkes Analyse og sendes via mail til job@foa.dk senest mandag den 22. januar 2018 kl. 10.00.

Du kan se vores undersøgelser på www.foa.dk under FOA-undersøgelser.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

FOA - Fag og Arbejde

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

22 januar 2018

Søg jobbet

if001@foa.dk