Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

AC’er med politisk tæft og interesse

Erhvervsministeriet

Fuldtidsstilling

Ansøgningsfrist: 15-01-2018

Erhvervsministeriet søger en fagligt stærk kollega med interesse for vækstvirksomheders rammevilkår.  


Du bidrager til at sikre innovative virksomheder gode vækstvilkår 

I Erhvervsministeriets finansielle område har vi bl.a. til opgave at sikre gode rammer for danske virksomheder med vækstpotentiale, ikke mindst i forhold til adgangen til risikovillig kapital. Vi arbejder med analyse, udvikling og implementering af nye politiske initiativer, og vi varetager danske interesser i EU-regi. Vi bidrager også til at sikre et effektivt udbud af finansieringsløsninger.   

Du vil blive forankret i områdets kontor for Vækstkapital, forsikrings- og pensionsforhold. Vores arbejdsområder spænder vidt, fra bedre rammevilkår for nye vækstvirksomheder over udviklingen af markedet for risikovillig kapital og betjening af regeringens iværksætterpanel til udvikling af reguleringen for de danske pensions- og forsikringsselskaber.  

Vi lægger vægt på at løse vores opgaver i samspil med andre. Du skal derfor som en naturlig del af jobbet opbygge gode samarbejdsrelationer til kollegaer i tilknyttede institutioner, andre ministerier og interessenter og brugere.  

Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt i forhold til dine kvalifikationer og interesser. Du får naturligvis dine egne ansvarsområder, men vil i høj grad også indgå i tværgående opgaveløsning i tæt samspil med både kolleger og eksterne interessenter. Du kan derfor se frem til en varieret opgaveportefølje, som inkluderer ministerbetjening, analyser og selvstændigt ansvar for strategier, udvikling af nye initiativer mm.  


Du er interesseret i samspillet mellem finansielle og politiske forhold 

Du har en uddannelse som cand.polit., cand.scient.pol. eller lignende med en stærk faglig profil. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, og du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, også på områder, du ikke kender godt i forvejen.   

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har en interesse for udvikling af gode vækstvilkår for nye virksomheder, særligt i forhold til adgangen til risikovillig kapital. Samtidig skal du have et skarpt blik for, hvordan målrettede tiltag påvirker ikke bare de enkelte virksomheder, men også samfundsøkonomien som helhed.  

Til det formål benytter du din kreativitet, din veludviklede analytiske sans og din evne til at strukturere komplekse problemstillinger. Ligeledes finder du det interessant at varetage dine opgaver i dialog med en bred interessentkreds. Endelig har du har lyst til at arbejde i et politisk og ofte hektisk miljø, hvor du bruger dine stærke kommunikative evner til at formulere dig klart og præcist i både skrift og tale.  


Ansættelse

Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten. 


Hvis du vil vide mere 

Du kan kontakte  kontorchef Julie Sonne på tlf. 91 39 94 26, og du kan læse mere om Erhvervsministeriet på www.em.dk 


Ansøgning 

Du kan søge stillingen ved at benytte ”Søg stilling”-knappen nederst i annoncen. Du kan også søge via vores hjemmeside på http://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger. 

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer fra både bachelor og kandidateksamen skal være modtaget senest mandag d. 15. januar kl. 12.00. 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3-4. I forbindelse med samtalen kan der blive stillet en faglig prøve. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.  


Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?  

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på alle virksomheder og de fleste danskeres liv.  

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online